Serdar Ortaç'tan boşanma iddialarına cevap gecikmedi!

Son dönemde haklarında boşanacaklarına dair haberler çıkan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, önceki gün İstinye Park’taydı.

Serdar Ortaç, karşılaştığı habercilerin eşi Chloe Loughnan'la ayrılık sorularına gülerek şu karşılığı verdi: “Ayrılık dışında bir konu merak ediyorsanız sorun. Mesela bugün ‘Cımbız’ adlı albümüm piyasaya çıktı. Heyecanlı ve yorgunum.”

NE OLMUŞTU?

2014 yılında nikah masasına oturan çift ile ilgili daha önce de birçok kez ayrılık haberleri çıkmış, taraflar her seferinde iddiaları yalanlamıştı.

Ancak Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan Ortaç ile son tartışmasından sonra boşanma aşamasına geldiği iddia edildi.

serdar-ortacla-bosanma-iddialarina-chloe-loughnandan-yanit_5lVIe5HA02Zw-2DV03jWg_1

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre; Çiftin evliliğinin üzerinde kara bulutların dolaşmasına neden olarak, daha önce Ortaç'ın çocuk istemesi, Chloe'nin ise 'önce kariyer' demesi gösterilmişti. Ancak çiftin en son büyük bir kavgaya tutuştukları ve Serdar Ortaç'ın boşanmak için avukatının yolunu tuttuğu öğrenildi.

Ortaç'ın avukatına giderken rastladığı yakın bir arkadaşı, ünlü şarkıcıya boşanmanın ciddi bir karar olduğunu ve tekrar düşünmesini tavsiye etti. Arkadaşını dinleyen Serdar Ortaç avukata gitmekten vazgeçti ve eşiyle şimdilik sorunları aştı. Ortaç'ın boşanma girişimini rafa kaldırdığı öğrenildi.

Serdar Ortaç'tan boşanma iddialarına cevap gecikmedi! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç boşanma karısı chloe laughnan ayrılık albüm cımbız
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.