Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, Türk vatandaşı olmak istiyor

2014 yılında şarkıcı Serdar Ortaç ile evlenen ve 2019'da boşanan 34 yaşındaki İrlandalı model Chloe Loughnan önceki gün Akaretler'de görüntülendi. Ünlü model Türk vatandaşı olmak için harekete geçeceğini söyledi.

Serdar Ortaç ile yaptığı evlilikle adını ülkemizde geniş kitlelere duyuran genç model Chloe Loughnan, Türk vatandaşı olmak istediğini açıkladı.

Serdar Ortaç'ın eski eşi İrlandalı model Chloe Loughnan kendisi gibi İrlandalı yeni sevgilisi ile Akaretler'deki bir mekanda görüntülendi. Sevgilisinin kimliğini açıklamaktan kaçınan ünlü model, program için Türkiye'ye döndüğünü, bu durumdan mutlu olduğunu ve Türk vatandaşı olmak için girişimlere başlayacağını söyledi.

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, Türk vatandaşı olmak istiyor

''TÜRKİYE İKİNCİ EVİM''

Kanal D'de her hafta sonu ekranlara gelen 'Magazin D' programını sunmaya başlayan ve "Programı çok sevdim, gayet mutluyum diyen" Loughnan, Türkiye'ye olan sevgisini ise "Bu teklif bana çok iyi geldi, zaten Türkiye'yi çok özlemiştim. Pandemi yüzünden ülkeme dönmüştüm, burası benim ikinci evim gibi, bırakmam istemem burayı" sözleriyle dile getirdi.

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, Türk vatandaşı olmak istiyor - Resim : 2

 

 

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, Türk vatandaşı olmak istiyor ile ilgili etiketler Serdar Ortaç chloe loughnan Akaretler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.