Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan dekolteyi abarttı

2014–2019 yılları arasında evli olduğu şarkıcı Serdar Ortaç'ın İrlandalı eski eşi Chloe Loughnan sosyal medya paylaşımlarıyla cesaretini konuşturdu. Dekolteli spor kıyafetiyle objektif karşısına geçen genç modelin fotoğraflası Instagram'ı salladı.

Kendisinden 22 yaş büyük şarkıcı Serdar Ortaç ile yaptığı evlilikle tüm Türkiye'ye adını duyuran 29 yaşındaki İrlandalı model Chloe Loughnan aktif kullandığı Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla sosyal medyaya damga vurdu. Ünlü modelin dekolteli pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

İddialı paylaşımlara imza atan Chloe Loughnan şimdi ise dekolteli paylaşımıyla adından söz ettirdi. Derin dekolteli kırmızı spor tayt ve büstiyeriyle poz veren genç model güzelliğiyle hayran bıraktı. Loughnan son olarak yatak odasından ve banyodan verdiği iddialı pozlarıyla gündem olmuştu.

29 yaşındaki ünlü model daha önce yaptığı açıklamada ''Silikonlarımı yaptırdıktan sonra evliliğime ve Serdar'a olan saygımdan dolayı dekolte poz bile veremedim. Şimdi rahatlıkla dekolte pozlar verebiliyorum.'' şeklinde konuşmuştu.


İşte genç modelin o paylaşımları...

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan dekolteyi abarttı

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan dekolteyi abarttı

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan dekolteyi abarttı ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Instagram Sosyal Medya chloe laughnan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.