Serdar Ortaç, Kuruçeşme konseri sırasında birde yere yığıldı

Dün akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da sevenleriyle buluşan Serdar Ortaç konseri sırasında birden yere yığıldı. Şarkı söylediği sırada düşen Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Serdar Ortaç'e ekibi müdahale etti. Hayranları o anlarda Serdar Ortaç'ı alkış yağmuruna tutarak moral verdi. Ortaç, kendisini yerden kaldırmak için seferber olan ekibe "Bırak, ben Gülben miyim?" diyerek meslektaşı Gülben Ergen'e göndermede bulundu.

Serdar Ortaç, dün akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde hayranlarıyla bir araya geldi. Konserin bir kısmında sandalyede oturarak şarkılarını seslendiren Serdar Ortaç bir ara ayağa kalktı. MS hastalığı ile mücadele eden 52 yaşındaki ünlü popçu ayağa kalktığı sırada dengesini kaybedip birden yere yığıldı.

Serdar Ortaç, Kuruçeşme konseri sırasında birde yere yığıldı

Ekibinin yardımıyla hemen ayağa kalkan Serdar Ortaç'a o anlarda hayranları alkışlarla moral verdi. Serdar Ortaç yaşanan talihsiz olayın ardından "Düştüm abla, ne olacak ya! Ulan düştü iki dakika ne olur yani... Ama güzel düştüm ama... Bırak ben Gülben miyim?" ifadelerini kullandı.  Ortaç, meslektaşı Gülben Ergen'e gönderme yaptı.

Görevlilerin yardımıyla yerden kaldırılan 52 yaşındaki şarkıcı konserine kaldığı yerden devam etti. Daha sonra ise ses siteminde arıza çıktı. Ortaç'ın konserinde yaşanan talihsizlikler 'nazar' olarak yorumlandı.

 

Serdar Ortaç, Kuruçeşme konseri sırasında birde yere yığıldı ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Konser Kuruçeşme Açıkhava
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.