Serdar Ortaç ile Seçil Gür ayrıldı! İşte ilk açıklama

Serdar Ortaç'ın proje albümünde de yer alan ve "Hanım" diye seslendiği meslektaşı Seçil Gür ile bir kez daha sessiz sedasız yollarını ayırdığı ortaya çıktı. Ortaç, ayrılık nedenlerinin sorulması üzerine 'bilmiyorum' yanıtını vererek şaşırttı.

28 yaşındaki İrlandalı manken Chloe Loughnan ile 2014 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan 51 yaşındaki şarkıcı Serdar Ortaç'ın evliliği 2019 yılının Ağustos ayında tek celsede bitmişti. Boşanmanın ardından Ortaç eski eşini çabuk unuttu. Serdar Ortaç, biten evliliğinin ardından meslektaşı Seçil Gür ile yeni bir aşka yelken açtı. Boşandıktan sonra ülkesine dönen Chloe Loughnan’ın ise geçen günlerde yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı.


5 YILLIK İLİŞKİLERİNİ NOKTALADILAR


Şarkıcı Serdar Ortaç, Chloe Loughnan ile yollarını ayırdıktan kısa bir süre sonra meslektaşı Seçil Gür ile aşk yaşamaya başlamıştı. Aylar önce ayrılan ancak ilişkilerine ikinci bir şans veren çiftin ayrıldığı ortaya çıktı. Meslektaşı Seçil Gür ile bir dargın bir barışık ilişki yaşayan Ortaç, ayrılık iddialarını doğruladı. 5 yıllık aşk bitti.

SERDAR ORTAÇ SEÇİL GÜR

 

''YÜRÜMEDİ, OLMADI...''


51 yaşındaki Serdar Ortaç, bir mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin, 'Ayrıldığınız söyleniyor doğru mu Serdar Bey?' sorusu üzerine Ortaç, "Evet, doğru ayrıldık." cevabını verdi. Ünlü şarkıcı, "Yürümedi, olmadı. Bilmiyorum, olmadı" diyerek ayrılığı doğruladı.

serdar ortaç - seçil gür

'HANIMIM' DİYE BAHSEDİYORDU

Daha önce Seçil Gür hakkında konuşan Ortaç, "Seçil benim hayatımın anlamı. Her şeyimle ilgileniyor. O benim hanımım" demişti. Sevgilisine övgüler yağdıran şarkıcı, "Onun ne istediğine bakacağım. Evlilik istiyorsa yapıştıracağım evliliği. Seçil benim için son durak" şeklinde konuşmuştu.

BOŞANDIĞI İÇİN PİŞMAN OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Ünlü şarkıcı, katıldığı bir programda; ''Boşandığım için pişmanım. Sürebilirdi. Pişmanım. Ama tekrarı olmaz! En güzel şey, birbirimizi şükranla anmak... Ama pişmanım! Keşke devam etseydi. Dürüstçe evet" sözleriyle dikkat çekmişti.


Serdar Ortaç, boşandıkları dönem “Hanıma 10 senelik hizmetinin karşılığında nafaka verdim. Kontrat yaptık. Her ay güzel bir miktar ödüyorum. Kafamı hiç ağrıtmayan biriydi. Verdiklerim helal olsun” açıklamasını yapmıştı.

seçil gür

Ünlü manken, konuyla ilgili, “Serdar 5-6 aydır nafaka ödemiyor. Bir ara beni aradı ‘Chloe ödeyemiyorum’ diye. ‘Niye diye sormadım bile. 2 yıl her ay ödeme yapacaktı ama canı sağ olsun. Burada ailemle mutluyum" demişti.

 

Serdar Ortaç ile Seçil Gür ayrıldı! İşte ilk açıklama ile ilgili etiketler Serdar Ortaç seçil gür
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.