Serdar Ortaç canlı yayında Tarkan'a küfür etti

Tiktok'taki açıklamaları ve yaptığı canlı yayınlarla çok konuşulan Serdar Ortaç, yine canlı yayında söylediği sözlerle gündeme geldi. TikTok’ta sarhoş şekilde canlı yayın açan Serdar Ortaç, bir çok kişiyle siyasi tartışmalara girdikten sonra Tarkan’a küfür etti.

Uzun zamandır MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç alkol kullanarak kamera karşısına geçti. Yaptığı canlı yayında alkolün etkisiyle kendini kaybeden Serdar Ortaç, Tarkan'a canlı yayında küfür etti.

Serdar Ortaç canlı yayında Tarkan'a küfür etti

YARDIMCISI YAYINI SONLANDIRDI!

Serdar Ortaç bir hayranını Tarkancılar ve Serdarcılar şeklinde iki grup olduğundan bahsederken lafa girip "S*keyim Tarkan'ı" dedi. Ortaç'ın kontrolü yitirmesinin ve art arda küfürler etmesinin ardından evdeki yardımcısı Ortaç'a müdahale etti. Ortaç'ın yardımcısı telefonu ele geçirip yayını sonlandırdı.

Serdar Ortaç canlı yayında Tarkan'a küfür etti - Resim : 2

Serdar Ortaç canlı yayında Tarkan'a küfür etti ile ilgili etiketler Serdar Ortaç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.