Serdar Dursun Bundesliga 2'de 27 golle kral oldu

Bir dönem Süper Lig'de Eskişehirspor'a transfer olan ancak Türkiye kariyeri istediği gibi gitmeyen gurbetçi futbolcu Serdar Dursun, Bundesliga 2'de 27 golle gol kralı oldu. Darmstadt 08'de forma giyen 29 yaşındaki santrfor, Holstein Kiel deplasmanında attığı 2 golle ligin kaderini değiştirdi.

Schalke 04 ile Werder Bremen'in küme düştüğü Bundesliga'nın yeni ekipleri Bochum ile Greuther Fürth oldu. 38. ve son hafta maçında Sandhausen'i 3-1 mağlup eden Bochum sezonu şampiyon tamamladı. 

Holstein Kiel'in evinde Darmstadt 08'e 2-3 mağlup olduğu hafta Fortuna Düsseldorf'u evinde 3-2 mağlup eden Greuther Fürth ise son haftada ikincilik koltuğunu kaptı ve 8 sezon sonra Bundesliga'ya geri döndü.

Holstein Kiel ise gelecek sezon Bundesliga'da mücadele etmek için Bundesliga'yı 16. sırada tamamlayan Köln ile "play out" maçları oynayacak.

2. LİGİN LEWANDOWSKİ'Sİ... 

Sezonu 51 puanla 7. sırada tamamlayan Darmstadt 98'in Türk forveti Serdar Dursun, 27 golle Bundesliga 2'de gol kralı oldu. 29 yaşındaki Hamburg doğumlu Dursun'u 24 golle Hamburg'da oynayan Simon Terodde takip etti.

2011'de Hannover 96'dan Eskişehirspor'a transfer olarak Süper Lig tecrübesi de yaşayan Serdar Dursun, Şanlıurfaspor ve Denizlispor'da kiralık geçen sezonların ardından kariyerini yeniden ayağa kaldırmayı başardı. 1.90'lık santrfor, Holstein Kiel deplasmanında 2 gol atarak ligin kaderini değiştiren isim oldu.

Serdar Dursun Bundesliga 2'de 27 golle kral oldu ile ilgili etiketler Bundesliga darmstadt serdar dursun Bochum greuther fürth
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.