Serdar Bilgili ile aşk yaşayan modacı Rabia Yaman'ın 'Arap bacı' isyanı

58 yaşındaki Beşiktaş eski Başkanı, iş adamı Serdar Bilgili ile gündemde olan 29 yaşındaki modacı Rabia Yaman, bronz tenini eliştirenlere verdi veriştirdi. Bronz teniyle bilinen ünlü modacı Rabia Yaman, kendisine “Arap bacı” diyenlere isyan etti.

Son olarak iş adamı Serdar Bilgili aşkıyla gündem olan modacı Rabia Yaman, bronz tenini eliştirenlere verdi veriştirdi.

 

Yaman, sosyal medya hesabından, "Ten rengimle alakalı sanki bu konuda aşırı çabam varmışcasına gelen mesajları bitirebilir miyiz artık? Çocukluğumdan beri ten rengim koyu ve her gün güneşlenen biri de değilim. Irkçı şakalarınızı saymıyorum bile. Güneşi Kızılay dağıtıyor da ben birilerinin hakkını mı çalıyorum? Delirdiniz artık" diye yazdı.

BENZETMELER SIKTI!

Küçüklüğünden beri teniyle ilgili şakalara maruz kaldığını söyleyen, 29 yaşındaki Rabia Yaman, "Çocukluk yıllarımda da 'Kara Fatma', 'Kara vicdanlı' ve 'Arap bacı' benzetmeleri yapılırdı. Kaç yaşına geldim hala aynı seviyede kalmışız" diyerek tepki gösterdi.

rabia yaman


29 yaşındaki Rabia Yaman, bir dönem yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız'la aşk yaşamış ikili, nişanlandıktan sonra ayrılık kararı almıştı.


Saklambaç / Deniz Bayar

Serdar Bilgili ile aşk yaşayan modacı Rabia Yaman'ın 'Arap bacı' isyanı ile ilgili etiketler Serdar Bilgili rabia yaman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.