Serdar Aziz'den beraberliği getiren skor! Kendi kalesine 3. golü...

Süper Lig'in 30. haftasında evinde Gençlerbirliği'ni konuk eden Fenerbahçe, karşılaşma sonrası hüzne boğuldu. Uzun süre sonra evinde Gençlerbirliği'ne yenilen sarı-lacivertli ekipte Serdar Aziz, kendi kalesine gol atarak deplasman takımına beraberliği getirdi.

Süper Lig'de 30. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe için üzücü skor! Gençlerbirliği'ni konuk eden sarı-lacivertliler, bir kez daha evinde yenilgiye uğradı.

2020-2021 sezonu Fenerbahçeliler için pek de iç açıcı bir sezon olmadı. Ligde 11 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Gençlerbirliği, Fenerbahçe ile 11 hafta sonra ilk galibiyetini aldı. Heyecanlı karşılaşmada Serdar Aziz ters bir vuruşla kendi ağlarını talihsiz bir şekilde havalandırdı.

KARİYERİNDE 3.KEZ

Mücadelenin 39. dakikasında sol taraftan Halil İbrahim ortaladı ve rahat pozisyonda Serdar, kalecisi Altay'ın kontrol edebileceği topa müdahale etti ve topu kendi ağlarına yolladı. Yıldız futbolcu kariyerinde toplam 3 kez kendi ağlarını havalandırdı. Daha önce tecrübeli futbolcu, Galatasaray'da oynarken 6 Mayıs 2018'deki Akhisar ve Kanarya'da da 26 Ekim 2019'daki Konya karşılaşmalarında topu kendi kalesine yollamıştı.

Serdar Aziz'den beraberliği getiren skor! Kendi kalesine 3. golü... ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Serdar Aziz Gençlerbirliği