Serdar Aziz'den Atilla Karaoğlan'a penaltı tepkisi

Serdar Aziz, Göztepe maçının hakemi Atilla Karaoğlan'a tepki gösterdi. Tecrübeli stoper penaltı yaptırmadığının altını çizerek, "Rakip kendini yere atıyor, kalçama değiyor ve hakem penaltı veriyor. VAR'a bile gitmiyor hakem. Benim pozisyonumda penaltıyla uzaktan yakından alakası yoktu" dedi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Serdar Aziz, Göztepe'yi 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından hakem Atilla Karaoğlan'a sitem etti!

Skor 1-1'ken takımını 2-1 öne geçiren golü atan Serdar Aziz, Göztepe'nin ilk golündeki penaltı pozisyonunda rakibi düşüren isimdi. Rakibe müdahalesi olmadığı halde hakemin penaltıyı çaldığını ve VAR'a bile gitmediğini savunan Sarı-Lacivertli futbolcu, "Hakem maçın berabere bitmesi için elinden geleni yaptı. Rakip kendini yere atıyor, kalçama değiyor ve hakem penaltı veriyor. VAR'a bile gitmiyor hakem. Benim pozisyonumda penaltıyla uzaktan yakından alakası yoktu" dedi.

Serdar Aziz'den Atilla Karaoğlan'a penaltı tepkisi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Serdar Aziz Atilla Karaoğlan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.