Serdar Aziz, Alanyaspor maçında sahalara dönüyor

Fenerbahçe'de 20 Temmuz tarihinde oynanan Dinamo Kiev maçında sakatlanan Serdar Aziz'in, ligde 7. haftadaki Alanyaspor maçında görev alabileceği belirtildi.

Dinamo Kiev'le 20 Temmuz'da oynanan ilk maçın 45. dakikasında kasığında yırtılma olan Serdar Aziz'in, Fenerbahçe'nin bay geçeceği 6. haftanın ardından forma giyebilecek düzeye geleceği belirtildi. Salonda bireysel olarak çalışmalarını sürdüren tecrübeli stoperin, bu hafta içerisinde saha koşularına başlaması bekleniyor.

JESUS DA YAKINDAN TAKİP EDİYOR

"Tedavi sürecim çok iyi gidiyor, fizik olarak hazır olduğumda forma savaşında ben de olacağım" diyen Serdar Aziz'in tedavi sürecini Teknik Direktör Jorge Jesus da yakından takip ediyor. Sabah'ta yer alan habere göre; 31 yaşındaki oyuncu tam olarak iyileştiğinde Portekizli hocanın sağ stoperde ona görev vermesi bekleniyor.

Serdar Aziz, Alanyaspor maçında sahalara dönüyor ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Serdar Aziz Alanyaspor jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.