Serdar Ali Çelikler'den bomba gibi Aykut Kocaman yorumu!

Habertürk Spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın istifadan vazgeçip takımın başına dönmesini yorumladı

Habertürk Spor yazarı Serdar Ali Çelikler, NTV Spor'da yayınlanan 'Kırmızı Çizgi' programında Aykut Kocaman'ın görevinden ayrılmayacağını söylemişti.

Serdar Ali Çelikler, "Neden ısrarla Aykut Kocaman'ın istifa etmeyeceğini söylediniz" şeklinde sorumuza şöyle cevap verdi:

"Aykut Kocaman'ın istifa etmeyeceğini biliyordum çünkü istifa etmek bir duruş meselesidir. Kocaman zayıf biri. Liderlik vasfı yok ve içine kapanık, ilişki problemi olan biri. Ama aynı zamanda bu özelliklerini inkar edercesine kendine de aşık. Ona göre hiç hatası olamaz; muhakkak sabote edilmiştir. Hiç hata yapamaz en doğrusunu kendisi bilir. Yok işler iyi gitmezse de çocuk gibi 'çizdim oynamıyorum' deyip misketlerini alıp eve giden çocuk karakterinde. Son seferinde de o istifa etmemiş; Aziz Bey "küsüp ağlayan ve koşarak eve giden küçük çocuğu" affetmemişti. Yine öyle olur. Aziz Bey çok sıkıcı ve zayıf bulduğu bu ismi kendisine en lazım olmadığı zaman yeniden gönderecektir. Kimsenin şüphesi olmasin. Aykut istifa edemez, Aziz Bey onu kovar. En geç nisan sonu veya sezon sonu bu iş biter."

Serdar Ali Çelikler'den bomba gibi Aykut Kocaman yorumu! ile ilgili etiketler Aykut Kocaman serdar ali çelikler Açıklama