Serdar Ali Çelikler: Beşiktaş başarısı Sergen Yalçın'a yazar

Serdar Ali Çelikler: "Sıra dışı yıldızı olmayan, problem çözebilen tek oyuncusunu transferin son gününün son dakikasında kadrosuna katabilen, alternatifi olmayan sağ bekini ligin başında kullanamayan; en önemli futbolcusu ve alternatifsiz olan santraforu da yokken lider olan bir takım varsa orada başarı teknik adamındır."

Beşiktaş'ın deplasmanda Kayserispor'u 2-0 mağlup edip Süper Lig'de 16. haftada liderliğe yükseldiği maçın ardından spor yazarları teknik direktör Sergen Yalçın'a övgü yağdırdı. 

HaberTürk yazarı Serdar Ali Çelikler, maç kritiğinde, "Sıra dışı yıldızı olmayan, problem çözebilen tek oyuncusunu transferin son gününün son dakikasında kadrosuna katabilen, alternatifi olmayan sağ bekini ligin başında kullanamayan; en önemli futbolcusu ve alternatifsiz olan santraforu da yokken lider olan bir takım varsa orada başarı teknik adamındır" ifadelerini kullandı.

Çelikler, şunları yazdı: "2020 takvim yılında en çok puan toplayan takım Beşiktaş ise, maç başına puan ortalaması 2'nin üzerinde olan tek takım Yalçın'lı Beşiktaş ise burada ancak ciddi bir teknik direktör başarısından söz edilir. Bu anlamda puan olarak Yalçın'lı Beşiktaş'ın lider olması önemli bir başarıdır. Kayseri, ligin son sırasında olmayı hak eden bir oyun oynuyor. Cidden başarılı ve mutlu olmasını istediğim Başkan Berna Hanım'a üzülüyorum ama bu kadro ve bunu söylediğim için üzgünüm ama Samet Aybaba zihniyeti ile Kayseri'nin şansı yok. Sıfıra sıfır, elde var sıfır bir futbol!"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Serdar Ali Çelikler: Beşiktaş başarısı Sergen Yalçın'a yazar ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş Kayserispor serdar ali çelikler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.