Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe karşıtı kliğin güvendiği dağlara kar yağar

Üst düzey hakemler arasında "Fenerbahçe lehine karar verirsek 'Rıdvan Dilmen sezonu' algısı güçlenir diye bazen yanlış kararlar veriyoruz" düşüncesi olduğu iddiaları üzerine yazan Serdar Ali Çelikler, "Fenerbahçe ayakta kalır. Haberiniz olsun" dedi.

HaberTürk yazarı Serdar Ali Çelikler, TFF ya da MHK içinde Fenerbahçe karşıtı bir klik olduğunu iddia etti. Hakem yorumcusu Ahmet Çakar'ın dün gece Beyaz TV'de sarf ettiği, "Ülkenin en üst seviyesindeki 8-10 hakemden biri ile bire bir konuştum. Bana, Rıdvan Dilmen sezonu diye yapılan algı sonucu F.Bahçe lehine karar verirsek bu algıyı güçlendiririz saikiyle bazen yanlış kararlar veriyoruz" dediğini aktaran Çelikler, aynı hakemin Çakar'a şunları da söylediğini yazdı:

"Geçen sene Zorlu buluşmasının ardından hakemler arasında 'Zekeriya Alp bizi sattı' algısı oluştu ve F.Bahçe aleyhine çok daha rahat kararlar verildi."

Fenerbahçeli spor yazarı, TFF Başkanı Nihat Özdemir'e şöyle seslendi: "Amerika'da başkan değişti. Dünya değişiyor. Türkiye'de gündem dakika başı değişiyor. Demem o ki TFF başkanı da yeni dünya ve Türkiye düzenine karşı bir pozisyon alacaktır. Bu esnada TFF içinde ya da MHK'da F.Bahçe aleyhine bir klik varsa ki Ahmet Çakar'ın açıklamalarına göre var; onlara şunu söyleyeyim: Güvendiğiniz dağlara karlar yağar. Fenerbahçe ayakta kalır. Haberiniz olsun."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe karşıtı kliğin güvendiği dağlara kar yağar ile ilgili etiketler Nihat Özdemir Ahmet Çakar serdar ali çelikler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.