Ozan Tufan satılamaz bir oyuncu olduğunu gösterdi

HaberTürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Galatasaray-Fenerbahçe maç yazısında Ozan Tufan'a ayrı bir parantez açtı. Ünlü yorumcu, "Ozan satılamaz bir oyuncu olduğunu yeniden gösterdi. Fenerbahçe'de Altay'ı, Lemos'u, Gustavo'yu, Ozan'ı, Thiam ve Enner'i beğendim" yazdı.

Golsüz beraberlikle sonuçlanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Ozan Tufan'ın performansı alkış almıştı. Sezon başında Sarı-Lacivertli takımdan gönderileceği konuşulan milli orta saha, lige etkili bir başlangıç yaparak Erol Bulut'un en büyük kozlarından biri haline geldi. HaberTürk yazarı Serdar Ali Çelikler de derbi yazısında Ozan Tufan'a dikkat çekti. 

Çelikler yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Enner ve Thiam'ın batıcı koşuları, Samatta'ya pozisyon üretebilirdi. Son dönemeçte Ozan'ın driplingleri 3 G.Saraylıyı sarı kartlık yapmışken Erol Hoca'nın ezber değişikliği bana göre tek eleştiri noktasıydı. Mert Hakan, Sosa'nın yerine girebilirdi. Yahut Ozan sağ öne geçerdi Enner çıkardı. Ozan satılamaz bir oyuncu olduğunu yeniden gösterdi. Fenerbahçe'de Altay'ı, Lemos'u, Gustavo'yu, Ozan'ı, Thiam ve Enner'i beğendim. Oyuncular inansalar dün de kazanırlardı. Fenerbahçe atletik ve sert bir takım oldu. İlerleyen dönemde zor yenilen bir takıma dönüşecekler. Lakin ileride skor üretme işine çalışması lazım Bulut'un. Bir de o bölgeye oyun kurucu bir kanat ve bir de pivot santrafor takviyesi lazım."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Ozan Tufan satılamaz bir oyuncu olduğunu gösterdi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ozan Tufan Derbi serdar ali çelikler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.