Serdar Ali Çelikler: "Fatih Terim gündem değiştiriyor"

Serdar Ali Çelikler: Terim gerçeklerin farkında olduğundan belki de yine bir başka gündem değiştirme adına sahayı maç bitmeden terk etti. İflah olmaz Terimistler şunu anlamalı; G.Saray yönetimi 1 orta saha oyuncusu almadı diye bu takım Rangers'a elenmez, Kasımpaşa'ya yenilmez.

HaberTürk spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i sert eleştiren bir yazı kaleme aldı. Sarı-Kırmızılılar'ın 1-0'lık Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından tecrübeli teknik direktörün hatalarını sıralayan Çelikler, şunları yazdı;

"Fatih Terim; gündem değiştirme, okları başka yöne çekme, gerginlik öfkeyi kendisinden başka herkese yönlendirme konusunda dünyaya ders verir.

Rangers adlı son derece sıradan oyunculardan kurulu takıma yenilerek elenilmesinin 1 numaralı sorumlusu kendisiyken maçtan sonra 'Satma konusunda başarısızız. Bunu söyleyince bazıları alınıyor ama gerçek bu' diyerek hedefi yönetime çevirdi. G.Saray taraftarının bir kısmı da sandı ki Mustafa Cengiz sadece bir (1) orta saha oyuncusu daha alsa Fatih Terim Glasgow'u eleyecekti!!

GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İÇİN ÇIKTI

Şimdi G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, çıksa ve dese ki "Kapanan takımları açamıyoruz. Bunu söyleyince bazıları alınıyor ama gerçek bu" o zaman ne olur?

Terim gerçeklerin farkında olduğundan belki de yine bir başka gündem değiştirme adına sahayı maç bitmeden terk etti. Fatih Terim, kendine gelecek gereken düzeltmeleri yapacaktır. Ancak iflah olmaz Terimistler şunu anlamalı; G.Saray yönetimi 1 orta saha oyuncusu almadı diye bu takım Rangers'a elenmez, Kasımpaşa'ya yenilmez.

Hakem Cüneyt Çakır'ın bariz itelemesine rağmen Kasımpaşa'ya karşı son derece kısıtlı pozisyon üretebiliyorsanız sorun tamamen teknik ekiptedir."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Serdar Ali Çelikler: "Fatih Terim gündem değiştiriyor" ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim serdar ali çelikler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.