Sercan Yıldırım Futboldan Sonra Survivor 2022'de de Hat-trick yaptı! Alay Konusu Oldu!

Survivor All Star 2022 sezonu nefes kesici mücadelelerle devam ediyor. Adada sürgün adasına en çok giden isimlerin başında ise Sercan Yıldırım geliyor. Sezon başından bu yana 3 kez sürgün adasının yolunu tutan Survivor Sercan espirilere konu oldu.

Survivor Sercan Yıldırım'ın eleme adayı olarak sürgün adasının yolunu tutması esprilere konu oldu. tv8 ekranlarının en çok takip edilen yarışması Survivor 2022'de eleme adayları belli oldu. Çarşamba günü toplanacak konseyle birlikte 8 isimden biri adaya veda edecek. Ancak Sercan Yıldırım'ın bir farkı var.

Sercan Yıldırım'ın Survivor'da en çok sürgün adasına giden isim olması yarışmayı takip edenlerin de eğlencesi oldu. Eleme konseyinde Acun Ilıcalı ile girdiği münakaşalar ve eski All Star şampiyonu Adem Kılıçcı ile yaşadığı sert diyaloglar sonrası Yıldırım'ın ada performansı mercek altına yatırıldı.

Sercan Yıldırım Futboldan Sonra Survivor 2022'de de Hat-trick yaptı! Alay Konusu Oldu!

Futboldan Sonra Survivor'da da Hat-trick Yaptı!

All Star 2022 sezonunda sürgün adasına giden ilk isimlerden biri olan Sercan Yıldırım, daha sonra katıldığı eleme konseylerinde de aday olmaktan kaçamadı.

Sürgün adasına 3 kez gitmek zorunda kalan ve parkur mücadelelerinde de eksik kalan Yıldırım'a sosyal medyada 'Sürgün Reis' lakabı takıldı. Öte yandan kariyeri başarılarla dolu olan ve bir Süper Lig şampiyonu olan eski futbolcu Survivor Sercan Yıldırım sürgün adasında 3 kez gidişiyle birlikte futboldan sonra adada da hat-trikc yapmış oldu.

Sercan Yıldırım Futboldan Sonra Survivor 2022'de de Hat-trick yaptı! Alay Konusu Oldu! ile ilgili etiketler Survivor 2022 sercan yıldırım Survivor Sercan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.