Serbest piyasada çeyrek altın barajı aştı! İşte Kapalıçarşı'da 22 Nisan gram altının güncel fiyatı!

Altın fiyatları haftanın son iş günü olan Cuma sabahında dalgalı kuruna devam ediyor. Serbest piyasada çeyrek altın 1500 lira barajını geçerken gram altın ise 924 TL’de yer alıyor. İşte, Kapalıçarşı’da 22 Nisan güncel altın kuru fiyatları…

Haftanın son iş günü olan Cuma sabahında altın fiyatları dalgalı seyrine devam ederken çeyrek altın 1500TL sınırını aştı. Çin’de bir kez daha ortaya çıkan Covid-19 salgını kapsamında kapanma tedbirlerinin sürmesi, Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta bir kez daha gerilimin artması ve merkez bankalarında enflasyon endişeleri altın fiyatlarını hareketlendirdi.

22 Nisan Cuma sabahında serbest piyasada; gram altın 924 TL, çeyrek altın 1521 TL, yarım altın 3047 TL, tam altın 6068 TL ve Cumhuriyet altını da 6216 TL’den işlem görmekte.

Serbest piyasada çeyrek altın barajı aştı! İşte Kapalıçarşı'da 22 Nisan gram altının güncel fiyatı!

İşte Kapalıçarşı'da 22 Nisan güncel altın kuru fiyatları

Gram altın: 924 TL
Çeyrek altın: 1521 TL
Yarım altın: 3047 TL
Tam altın: 6068 TL
Cumhuriyet altını: 6216 TL

Serbest piyasada çeyrek altın barajı aştı! İşte Kapalıçarşı'da 22 Nisan gram altının güncel fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.