Seray Sever zorlu doğum sürecini canlı yayında gözyaşları içinde anlattı

2018 yılında evlendiği kendisinden 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül'den dünyaya gelen ikizleri Alya ve Sofya'yı geçtiğimiz Nisan ayında kucağına alan 49 yaşındaki oyuncu ve sunucu Seray Sever, tv8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Doğumdan kısa bir süre önce babası Tamer Sever'i kaybeden Seray Sever, ''Gidersem babamın yanına, kalırsam çocuklarımın yanına'' dedi ve canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

tv8'de ekrana gelen 2. Sayfa programına konuk olan 49 yaşındaki Seray Sever, programda zorlu doğum sürecini anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Canlı yayında duygusan anlar yaşayan Seray Sever, doğum sonrası ilk kez bir televizyon programında yer aldı. Bodrum'da gözlerden uzakta bir yaşam süren Seray Sever, daha önce sekiz kez tüp bebek tedavisi görmüştü. 19 Nisan'da Altunizade'de özel bir hastanede sezaryen doğum gerçekleştiren ve ikiz bebekleri olan Seray Sever, geçirdiği zorlu süreci anlattı.


''DOĞUMA GİRERKEN BÜTÜN RİSKLERİ BİLİYORDUM''


"Çocuklarım boğa burcu olsun diye bir gün sonra doğum yapmak istedim ama olmadı" diyen Sever, "Zor bir süreç oldu. Hastaneden 20 gün sonra çıktım. Operasyonum 3 buçuk saat sürdü. Ameliyathaneye girerken bütün riskleri bilmiyordum. Çok kalabalık bir doktor ekibi vardı. Operasyon öncesi bir adak adadım ama sonrasında tamamen bir teslimiyete girdim" dedi.

Seray Sever zorlu doğum sürecini canlı yayında gözyaşları içinde anlattı


''GİDERSEM BABAMIN, KALIRSAM ÇOCUKLARIMIN YANINA''

Doğumdan kısa bir süre önce babası Tamer Sever'i kaybeden Seray Sever, gözyaşları içinde, "Hasteneye gittiğimde 25 kişilik ekip beni bekliyordu. İlk önce kendim için bir adak diledim, adağa çok inanıyorum. Sonra boş verdim, tamamen teslim oldum. 'Gidersem babamın yanına, kalırsam çocuklarımın yanına' dedim" ifadelerini kullandı.

Babasını kaybettiği süreçte bebeklerinin kendisini koruduğunu söyleyen Seray Sever, "Yıkıldığım anlarda çocuklar daha çok hareketlendi. Babamı yoğun bakıma yatırdığım gün, kızlarım ilk tekmelerini attılar" şeklinde konuştu.


"BİR EV PARASINDAN FAZLA HARCADIM"

Tüp bebek için bir daire parasından fazla harcadığını söyleyen ünlü sunucu, ''O dönem her duyduğuma inanıyordum. Buradan anne olmak isteyen hanımlara da sesleniyorum: Bu olmaz diye bir şey yok. Umutlarını kaybetmesinler" dedi.

Nazardan korktuğunu söyleyen ve bebeklerin kime benzediği sorusuna da yanıt veren Sever, "Sofia'yı babama benzetiyorum. Alya da Eray'ın tarafına benziyor. Tek yumurta ikizi değiller zaten birbirlerine benzemiyorlar" diye konuştu.

Seray Sever zorlu doğum sürecini canlı yayında gözyaşları içinde anlattı - Resim : 2

 

 

Seray Sever zorlu doğum sürecini canlı yayında gözyaşları içinde anlattı ile ilgili etiketler Seray Sever Tamer Sever eray sünbül
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.