“Şer İttifakı” sözde belgeseli! Firari Dündar, Mevlüt Yüksel’i hedef gösterdi!

Firari Can Dündar 14 Mayıs seçimleri öncesi Almanca “Erdoğan'ın Terör Listesi" adıyla sözde bir belgesel hazırladı. Belgeselde, Dündar gibi Almanya’ya kaçan kumpas kasetlerini arkasında i FETÖ firarisi Cevheri Güven, Ahmet Dönmez ile bir mafya üyesi konuşturuldu. Alman Devlet Televizyonu ZDF'de yayınlanan belgeselde çeşitli yalan, yanlış, iftira ve kurguyla SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel hedef gösterildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Almanya’ya firar eden Can Dündar FETÖ’nün kumpas için kullandığı operasyon elemanı olan Cevheri Güven ile beraber sözde bir belgesel hazırladı.


FİRARİ CAN DÜNDAR FİRARİ FETÖ'CÜLERLE GÖRÜŞÜYOR!


"Erdoğan'ın terör listesi" başlığı ile yayınlanan 44 dakikalık sözde belgesel adı gezi olayları ve MİT tırları yalanları yayınına karışan Can Dündar’ın konuşması ile başlıyor.

Almanya’da firari olan Dündar, sırayla FETÖ'nün diğer firari medya tetikçileri Cevheri Güven, Ahmet Dönmez, İsveçli PKK destekçisi eski vekil Amineh Kakabaveh ve Arjantin'de hapis yatan organize suç örgütü lideri Serkan Kurtuluş ile görüşüyor.

“Şer İttifakı” sözde belgeseli! Firari Dündar, Mevlüt Yüksel’i hedef gösterdi!

SÖZDE BELGESELDE KENDİLERİNİ AKLAMA ÇABALARI BULUNUYOR!


Dündar'ın Cevheri Güven ile hazırladığı sözde belgeselde kendisine verilen iki Alman görevli korumayla, ülke ülke gezdiği dikkati çekiyor.

15 Temmuz kanlı darbe girişimi öncesi çeşitli yalan ve iftira kasetler ve kumpaslarla bilinen FETÖ firarisi Cevheri Güven,Can Dündar’a gazetecilik yaparken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdiği için ülkeyi terk ettiğini ileri sürerek kendisini,suçsuz olduğunu ima ediyor.

Sözde belgeselde yine firari Can Dündar'ın görüştüğü kişilerden biri de Zaman gazetesinin eski muhabiri Ahmet Dönmez.

İsviçre’de bulunan Dönmez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdiği mahkemelere düştüğünü bu nedenle terörist olarak aradığını iddia ediyor.


CAN DÜNDAR VE CEVHERİ GÜVEN HAZIRLADI, ZDF TELEVİZYONU YAYINLADI!

Öte yandan yine sözde belgeselde firari Can Dündar Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında haber yaptığı için kaçmak zorunda kaldığını ileri sürüyor.

“Şer İttifakı” sözde belgeseli! Firari Dündar, Mevlüt Yüksel’i hedef gösterdi! - Resim : 2

2016 tarihinde silahlı saldırıya uğrayan Dündar, azmettirici olarak hükümeti suçluyor. FETÖ’nün kumpas elemanı Cevheri Güven ise, sosyal medyada olduğu gibi belgeselde de yalanlarını anlatıyor.

Dündar'ın "Cavi" olarak seslendiği Fetullahçı Güven, Kürtlerle ilgili bir haber nedeniyle hapis yattığı yalanını dile getirİyor.

“Şer İttifakı” sözde belgeseli! Firari Dündar, Mevlüt Yüksel’i hedef gösterdi! - Resim : 3


CAN DÜNDAR SUPERHABER MUHABİRİ MEVLÜT YÜKSEL’İ HEDEF GÖSTERDİ!


Türkiye ve Erdoğan aleyhine yaptığı yayınlarla bilinen Alman Devlet Televizyonu ZDF'de yayınlanan sözde belgeselde önce Sabah Gazetesi’nin Cevheri Güven’in Almanya’daki lüks yaşantısının haberi gösteriliyor.

“Şer İttifakı” sözde belgeseli! Firari Dündar, Mevlüt Yüksel’i hedef gösterdi! - Resim : 4

Güven konuşmadında haberin bir istihbarat operasyonu olduğu yalanı konuşuluyor. Yine aynı belgeselde çeşitli yalan, yanlış, iftira ve kurguyla SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel hedef gösteriliyor.

Yüksel’in Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan operasyon ofisine Dündar ile görüşmek istemesinden görüntüler verilerek, Türkiye’den özel olarak gönderildiği ifade ediliyor.

Sözde belgeselin sonunda ise kendilerinin gazeteci ve yazar olduğu belirtilerek yalnız olmadıkları algısı yapılıyor.

“Şer İttifakı” sözde belgeseli! Firari Dündar, Mevlüt Yüksel’i hedef gösterdi! ile ilgili etiketler Can Dündar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.