Şenol İpek'in zorlu bekleyişi... Sevenlerinden dua istedi

46 yaşındaki eski manken ve oyuncu Şenol İpek sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ağabeyi Şendoğan İpek için sevenlerinden dua istedi. Ünlü isim bir süredir sağlık sorunlarıyla savaşan ağabeyinin zor ve önemli bir ameliyata girdiğini duyurdu.

Kariyerinde değişikliğe giderek bir dönem dizilerde rol alan ve şimdilerde sunuculuk yapan eski manken Şenol İpek, geçtiğimiz Aralık ayında ameliyat masasına yatan ağabeyi Şendoğan İpek'in yeni bir ameliyata daha girdiğini duyurdu.


''Canım Abim biz ne savaşlar verdik. ALLAH in izniyle bunu da kazanacağız...'' notuyla bir paylaşım yapan Şenol İpek şu ifadeleri kullandı:

''Canım ağabeyim Şendoğan İpek zor ve önemli bir ameliyata girdi. Dualarınızı esirgemeyin can dostlar.''

şenol ipek

İpek'in paylaşımına aralarında Uğurkan Erez, Esra Sönmezer, Yavuz Seçkn, Yılmaz Morgül, Tarık Mengüç, Süha Uygur gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisinden geçmiş olsun mesajları yağdı.

 ŞENOL İPEK KİMDİR?

Şenol İpek 1975 İzmir doğumludur. Eski manken ve model Şenol İpek 2005 yılında Emret Komutanım adlı dizide Ali karakteri ile oyunculuk serüvenine adım atmıştır. Daha sonrasında ise Sevda Tepesi Artiz Selim, Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Alemi sinema filminde Cenk, Albatrosun Yolculuğu sinema filminde Kemancı Canan, Hanımeli Sokağı dizisinde Ahmet, Kanıt dizisi, Abbasın Melekleri Sinema ve Tersine sinema filmlerinde rol almıştır.

2002 yılında manken Yüksel Ak ile evlendi. 2003 yılında boşandı. Şenol İpek bir dönemde Şebnem Schaefer ile nişanlanıp ayrıldı. 2013 yılının temmuz ayında Bircan Bali (İpek) ile evlendi ve eşi ile İlker Ayrık’ın sunduğu Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasına katıldı.

ŞENOL İPEK DİZİ VE FİLMLERİ

Emret Komutanım

Sevda Tepesi

Hanımeli Sokağı

Kanıt

Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Alemi

Abbasın Melekleri

Tersine

Albatrosun Yolculuğu

Şenol İpek'in zorlu bekleyişi... Sevenlerinden dua istedi ile ilgili etiketler şenol ipek Şendoğan İpek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.