Şenol Güneş'ten 'sahte dikiş' iddiasına yanıt!

Hürriyet'ten Mehmet Arslan'a konuşan Güneş, "İlla komalık mı olmak lazım?" dedi.

Mehmet Arslan'ın Şenol Güneşi ile sohbetini kaleme aldığı yazısının ilgili bölümü:

Başınıza ne isabet etti?

Bilmiyorum sert bir cisim geldi. Sonra ayağa kalktım. Tünele girdiğinizde yere yığıldınız. Ne oldu orada? Hatırlamıyorum. Nereye gittim, ne yaptım bilmiyorum. Odaya girdikten sonra başım ağrıdı. Biliyorsunuz futbolculuk dönemimde Erman Toroğlu ile bir çarpışma yaşamıştık. O nedenle endişe ettiler. Başınıza 5 dikiş atıldı.

 

Sosyal medyada bu speküle edildi. Hiç yara izi yok diye?

Niye atsınlar dikişi? Ölseydim o dikiş gerçek mi olacaktı? Diyelim ki hiçbir şey atılmadı, benim de kafama bir şey gelmedi. Rahat mı edecekler? 4 yerde olaylar olmuş. Kornerde anahtar atılmış.

Oyuncum sadece anahtarı göstermiş. İkinci kez olay tekrarlanmış. Hiçbir tepki vermeden, seyirciyi tahrik etmeden o bölgeden uzaklaşmış. İlla ağır komalık mı olmak lazım? İnsanlar bir film çeviriyorlar kafalarında. O zaman Şenol Güneş attırdı. ‘Kafama at dedi sonra da poz verdi...’ Sonra da bunun üzerine konuşuyorlar.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan sizi arayıp ‘geçmiş olsun’ demiş.

Evet. Bu tür durumlarda ilgisini esirgemez. “Geçmiş olsun, üzülme” dedi. Ben de teşekkür ettim kendisine. “Sağ olun siz tesisleri yapıyorsunuz. Ve sizin daha önemli öncelikleriniz var. Bu işi düzelecekse yine biz düzelteceğiz, futbolcusuyla, antrenörü ile birlikte” dedim.

Şenol Güneş'ten 'sahte dikiş' iddiasına yanıt! ile ilgili etiketler Şenol Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.