Şenol Güneş'ten merakla beklenen Eto'o açıklaması geldi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya kampında ilk açıklamasını yaparken Eto'o hakkında da konuştu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güneş'in açıklamalarından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

"Benim herhangi bir sitemim yok. Bazen ismimi kullanarak infial yaratmak isteniyor ama biz bu işlerde yokuz. Ülkemizin birliğini bozmak isteyenlere karşı hep birlikte durmalıyız. Beraberlik bile bizim için başarısızlık, kazanan takım olmalıyız. Rakiplerimizi düşman olarak görmüyoruz. İkinci yarıda güzel futbol oynayarak kazanmayı hak etmeyi bekliyoruz."

"ETO BİZDE ÇOK GOL ATABİLİR"

"Beşiktaş'tan kim gidecek kim kalacak şu an kesin değil. Burada bulunan herkes bizim oyuncumuzdur. Takımdan kimin gideceğini, kimin kalacağını transfer dönemi bittiğinde göreceğiz. Elimizdekilerinden farklı tipte çabuk bir stoper ve ayrıca hücum oyuncusu transfer etmeyi düşünüyoruz.

Eto'o bizde olsa fazla gol atmaya meyilli bir oyuncu. Ancak hala Antalyaspor'un futbolcusu. Yarın ne olur bilemeyiz. Eto'o golcülük bakımından tartışılmaz bir oyuncu. Fakat ben pivot santrafor istiyorum. Eto'o bizde olsa farklı bir yapıyla oynarız."

Şenol Güneş'ten merakla beklenen Eto'o açıklaması geldi ile ilgili etiketler Şenol Güneş Beşiktaş Etoo
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.