Şenol Güneş'ten flaş Medel ve Lens açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Oyuna girmek istemeyen Lens ve Medel'in davranışlarını yorumlayan Güneş, "Ben çağırınca koşarak gelmeliler" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Alanyaspor'u 2-1 yendikleri maçtan sonra oyuna girmek istemedikleri belirtilen Lens ve Medel hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Şenol Güneş'in konuyla ilgili mesajları;

"Zor maçtı ancak bu zorlukları aşacak yetenek ve oyuncu karakterimiz vardı. İyiydik ama geri oynamamız rakibe pozisyon verdi. Oyuncuları isim vermeden çağırdım. Medel ağır ağır geliyordu. İsteksiz görünce Necip'i oyuna aldım. Kötü bir niyet yoktu. Oyuncuların geliş tarzları yürüyor gibiydi. Ben çağırdığımda oyuncular koşarak ve heyecanla gelmeli."

Şenol Güneş'ten flaş Medel ve Lens açıklaması ile ilgili etiketler Şenol Güneş medel Lens açıkalama koşarak gelmeliler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.