Şenol Güneş'ten fikstür tepkisi: Hep deplasmana gidiyoruz...

Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'a 3-0 mağlup oldu. Mücadele sonrası Siyah-Beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Trabzonspor yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu.

''HAKKETTİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET OLDU''

"Oyunla ilgili, düşündüğümüz oyundan uzak oynadık. Yediğimiz 2 gol hata ve şanssızlık oldu. Rakibinde pozisyonu yoktu ama kolay goller buldu ve direnç gösterdi. Kötü oynadık, maçı hakketmedik. Hakkettiğimiz bir mağlubiyet oldu. Rakip sert ve inançlı oynadı. Yediğimiz gollerin hepsi benzer, topu kaybettik ve sonra kalemizde oldu. Frikikten yediğimiz golü, yememeliyiz. Oyunumuz kendi oyunumuzun altındaydı. Dirençli bir görüntü vermedik. Seçtiğim oyuncular, istediğimiz oyununun altında oynadılar."

''MİLLİ TAKIM ARASINDAN SONRA HEP DEPLASMANA GİDİYORUZ''

"Milli takım arasından sonra hep deplasmana gidiyoruz. Böyle bir dezavantajımız var. Milli aradan sonra Trabzon deplasmanına geldik, yine milli aradan sonra Galatasaray deplasmanına gideceğiz ve diğer aradan sonra da Samsun deplasmanına gideceğiz. Kendi evinde oynamak tabii ki avantaj."

 

Şenol Güneş'ten fikstür tepkisi: Hep deplasmana gidiyoruz... ile ilgili etiketler Trabzonspor Beşiktaş Süper Lig Trendyol Süper Lig Şenol Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.