Şenol Güneş'in yardımcısından Stefan Kuntz'a ve Hamit Altıntop'a sert eleştiri: Kapasiten ancak bu kadar

A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Mehmet Kulaksızloğlu, Ay-yıldızlıların halihazırdaki teknik direktörü Stefan Kuntz ve TFF Milli Takım sorumlusu Hamit Altıntop'u eleştirdi. Kulaksızloğlu; Kuntz için, "Kapasiten ancak bu kadar. Bir şeyi değiştiremeyeceğini söylüyorsan orada kalmanın anlamı yok" dedi. Kulaksızoğlu, Hamit Altıntop için de "Keşke Şenol Güneş'i de savunsaydı" ifadelerini kullandı.

Radyo Gol'de Aydın Cingöz'ün sorularını yanıtlayan Mehmet Kulaksızoğlu, Stefan Kuntz'u eleştirdi ve "Senin kapasiten bu kadar, ancak C Ligi'nden B Ligi'ne yükselirsin" dedi. "Biz görevi bıraktığımızda takımın Dünya Kupası'nda gitme şansı vardı" diyen Kulaksızoğlu, "Bir şeyi değiştiremeyeceğini söylüyorsan orada kalmanın anlamı yok. Stefan Kuntz benim ülkemin çocuklarına 'Kapasiteleri bu kadar' diyemez" eleştirisini yaptı.

Şenol Güneş'in yardımcısından Stefan Kuntz'a ve Hamit Altıntop'a sert eleştiri: Kapasiten ancak bu kadar

''HOLLANDA MAÇI BİTER BİTMEZ İPİMİZ ÇEKİLDİ''

Şenol Güneş'in yardımcısından Stefan Kuntz'a ve Hamit Altıntop'a sert eleştiri: Kapasiten ancak bu kadar ile ilgili etiketler Şenol Güneş Hamit Altıntop Türkiye A milli futbol takımı Mehmet Kulaksızoğlu Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.