Şenol Güneş'in koronavirüs talebi!

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, koronovirüs salgını ve Süper Lig'in ertelenmesi hakkında konuştu. Süper Lig ertelenecek mi? Şenol Güneş ne düşünüyor?

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs ile ilgili birçok spor adamı fikrini belirtti. A Milli Futbol Takımı’nı çalıştıran Şenol Güneş’in salgın ile ilgili ne düşündüğü merak konusu oldu. Gazeteci Bilal Meşe, Şenol Güneş ile yaptığı sohbeti köşesine taşıdı. Şenol Güneş, koronavirüs ile ilgili ne düşünüyor?

Şenol Güneş'in koronavirüs talebi!

EURO 2020 ertelenmişti
EURO 2020 organizasyonu koronavirüs sebebiyle ertelendi. Dev organizasyonun 11 Haziran - 11 Temmuz 2021 tarihinde yapılması planlanıyor.

Şenol Güneş, koronavirüs ve liglerin ertelenmesi hakkında konuştu
Türk futbolunun önemli teknik direktörlerinden biri olan Şenol Güneş de takvim konusundaki fikrini açıkladı.

Bilal Meşe, konuşmayı köşesine taşıdı

Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, Şenol Güneş ile yaptığı görüşmedeki detayları köşesine taşıdı.

Şenol Güneş: “Ligler ertelenirse, Haziran ayında tamamlanır”

Meşe, “Şenol Hoca, ‘Dünya ayakta, insan sağlığı önemli. Lig maçları da ertelenirse, takvim yeniden yapılır. Örneğin, Haziran ayı boş, o süreçte ligler tamamlanır’ diyor. Valla bu önerinin altına imzamı atarım” ifadelerini kullandı.

TFF, seyircisiz oynamaya devam kararı vermişti
Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’de maçların seyircisiz oynanmaya devam edeceğini açıklamış ve birçok takımın futbolcusu bu karara tepki göstermişti. 

 

Şenol Güneş'in koronavirüs talebi! ile ilgili etiketler Şenol Güneş A Milli Futbol Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.