Şenol Güneş'in Hatayspor ve Gaziantep FK hakkındaki sözlerine tepki yağdı!

Beşiktaş'ın tecrübeli çalıştırıcısı Şenol Güneş, geçtiğimiz sezon ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK hakkında tepki çeken ifadeler kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon öncesinde teknik ekibiyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda deneyimli teknik adam çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem faciasının ardından Süper Lig'den çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK hakkında konuşan Şenol Güneş'in sözleri sosyal medyada eleştirildi.

"GEÇEN SENE DE YAPABİLİRLERDİ"

Güneş şu ifadeleri kullandı:

TFF kongresinde daha çok konu vardı, vakit azdı. Haksızlık istemiyoruz, bize de karşıya da. Niye rahatsız olunuyor? Demogoji yapılıyor. Hatay ile Gaziantep bu sezon var mı, var görünüyor. Açıklaması var mı, duydunuz mu? Niye açıklamıyorlar? Nerede idman yaptıklarını biliyorum. Riva'da yapıyorlar. Bunu geçen sene de yapabilirlerdi. Biz sistemin çökmemesi için söylüyoruz. Mağdur olan duruma hepimiz ayağa kalktık. Yakınımız öldüğü zaman, acıyı paylaşıyoruz, üzülüyoruz ama hayat bitiyor mu? Benin annem babam Allah rahmet eylesin öldü ama hayat devam ediyor. Yöneticiler karar almalı, güvenilmeli. Biz güvenilecek liman arıyoruz. Bazen infialle kontrolü kaybeden olabilir

SÖZLERİ BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Şenol Güneş'in Hatayspor ve Gaziantep FK hakkındaki sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı

 

Şenol Güneş'in Hatayspor ve Gaziantep FK hakkındaki sözlerine tepki yağdı!

Şenol Güneş'in Hatayspor ve Gaziantep FK hakkındaki sözlerine tepki yağdı! - Resim : 2Şenol Güneş'in Hatayspor ve Gaziantep FK hakkındaki sözlerine tepki yağdı! - Resim : 3Şenol Güneş'in Hatayspor ve Gaziantep FK hakkındaki sözlerine tepki yağdı! - Resim : 4

 

Şenol Güneş'in Hatayspor ve Gaziantep FK hakkındaki sözlerine tepki yağdı! ile ilgili etiketler Şenol Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.