Şenol Güneş'in çok istediği yıldız Beşiktaş'a 'evet' dedi

Başta Domagoj Vida olmak üzere Adil Rami ve Thomas Vermaelen’i de gündemine alan Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman’ın son gözdesi Neven Subotic oldu.

Beşiktaş, Lyon'a gitmesi gündem de olan Marcelo'nun yerine arayışlarını sürdürüyor. Geçen sezon savunmada sıkıntılar çeken Şenol Güneş, takımı toparlayacak bir stoper istiyor. Vida transferinin netlik kazanmaması, Rami ve Vermaelen'den henüz geri dönüş alamayan yönetimin yeni hedefi Neven Subotic...

Savunma sıkıntısını çözmek için büyük uğraşlar harcayan Şenol Güneş bu transferin kampa yetişmesini istiyor. Geçtiğimiz sezonu Köln’de kiralık olarak geçiren ve Borussia Dortmund’a geri dönen 29 yaşındaki savunmacı Subotic'i teknik direktör Şenol Güneş’in de çok istediği ve transfere sıcak baktığı öğrenildi.

BESIIIKTASI_NEVEN_SUBOTIICII_IISTIIYOR_SIENOL_GUINESI_SUBOTIIC_

YÖNETİM ACELE ETMEK İSTEMİYOR

Hem sağ stoper hem de sol stoper olarak oynayabilen Sırp savunmacının Beşiktaş’a gelmeyi istediği ve ilk yapılan teklife “Evet” dediği belirtildi.

Subotic’ten olumlu yanıt alınmasına karşın acele etmek istemeyen yetkililer, Pepe’nin vereceği son karara göre hareket edecek. Portekizli oyuncu, “Gelmiyorum” derse, Siyah-Beyazlılar; Rami, Vermaelen ve Subotic üçlüsünden biriyle sözleşme imzalayacak. Öte yandan Pepe’nin Fransız devi Paris Saint-Germain’e gitme olasılığının arttığı belirtildi.

NEVEN_SUBOTIIC_KIIMDIIR

NEVEN SUBOTİC KİMDİR?

Neven Subotic (d. 10 Aralık 1988, Banja Luka, Bosna-Hersek ) Borussia Dortmund'ta forma giyen Sırp futbolcu. Subotic Stoper mevkinde görev almaktadır. Subotic Sırbistan Millî Futbol Takımı ile 2010 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele etmiştir. Millî formayı şu ana dek 31 kere terletmiştir 2'de gol atmıştır. Subotic stoper olarak 2008-09 sezonunda ortaya koyduğu iyi performansıyla Lucio ve Philipp Lahm gibi yıldızların bulunduğu yılın Bundesliga'nın en iyi 11 oyuncusundan biri olarak seçilmiştir.

KARİYERİ

Mainz 05
Subotic futbol kariyerine amerikada başladı. Başarılı futboluyla Bundesliga 2 ekiplerinden Mainz 05'in alt yapı takımına transfer oldu ve 1 sezon sonra 2007 yılında as takıma yükseldi. Subotic ilk maçına Bayern Münih ile oynanan hazırlık maçında çıktı ve Mainz 05 kulübünde bir sezon geçirdi 34 maça çıkıp 4'te gol attı. Mainz 05 Bundesliga 2'de 36 maçta 37 gol yiyerek 4. bitirdi ve yılın en iyi defans yapan takımı seçildi ve bu takımın defansının vazgeçilmez ismi olan subotic Jürgen Klopp'un isteğiyle 2008 yazında Borussia Dortmund takımına transfer oldu.

Borussia Dortmund
Neven Subotic'in 4 Haziran 2008 tarihinde Borussia Dortmund ile 5 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı. İlk maçına 2-1 kazandıkları Bayern Münih ile oynadıkları Almanya Süper Kupası'nı kazandıkları maçta çıktı. Sezon bittiğinde subotic yılın 11'inde seçildi ve 2008-09 sezonunda 33 maçta 6 gol atıp golcü kimliği olduğunuda göstermiştir.

Şenol Güneş'in çok istediği yıldız Beşiktaş'a 'evet' dedi ile ilgili etiketler Beşiktaş Şenol Güneş Fikret Orman neven subotic stoper
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.