Şenol Güneş'den transfer sitemi: Bu zamana kadar hep bekliyoruz...

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Şenol Güneş galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Sivasspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

''MORALİMİZ, UMUDUMUZ, GÜCÜMÜZ VAR''

"Konyaspor ve Pendikspor ile iç sahada berabere kaldık. İki maçı da kazanmamız gerekiyordu. Kazanmak için oynamak gerekiyor. Bugün oyuncular iyiydi. Akıllı, dikkatli, cesur ve oyunu okuyarak oynadılar. Oyunu iki yarıda da rakip sahada oynadık. İkinci yarı kopmalar oldu. Pas yaparak dinlememiz lazımdı. Oyuncu kalite üstünlüğü, oyun üstünlüğü skora da yansıdı. 5 de olabilirdi. Ligde 2 puan kayıpla gidiyoruz. Moralimiz, umudumuz, gücümüz var diye düşünüyoruz. Geç gelenler var, onlar da daha iyi olacak. Milli arada oyunculara başarılar diliyorum. Tatile gidenlere, iyi tatiller. Çok oyuncu milli takımlara gidecek, sonra üç günde bir maç yapacağız. Dinlendikten sonra yeniden başlayacağız."

''BU ZAMANA KADAR HEP BEKLİYORUZ''

"Stoper transferini bekliyoruz, olacağını düşünüyoruz. Bu zamana kadar hep bekliyoruz. 'Bekledim de gelmedi' şarkıya döneceğiz. Elimizdeki oyunculardan sakatlar var. Stoper için kulübün şartlarına göre en iyisini inşallah alırız."

 

Şenol Güneş'den transfer sitemi: Bu zamana kadar hep bekliyoruz... ile ilgili etiketler Beşiktaş Sivasspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Şenol Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.