Şenol Güneş yıldız oyuncuyu Monaco maçı kadrosuna almadı!

Monaco maçı öncesi Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi

Monaco maçı öncesi Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli teknik adam dev maç öncesi kritik açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle;

Rakibimizi tanıyoruz. Onlar da bizi tanıyor. Zor bir maç oynayacağız. Çok iyi oyuncuları var. Grupta en iyi oyuncuları olan takım ile oynayacağız. 1.'lik için ilk aday gözüküyorlardı. Eksiklerine rağmen önemli hücum oyuncuları sahada olacak. Eksik olarak görmüyorum. Son iki maçta takım olgusu olarak daha iyi oynuyorlar. Zor maç olacak. Kazanırsak büyük avantaj olacak. Kaybetmesek de avantaj olacaktır. Sabırlı davranmalıyız. Oradaki maçta daha çok hücum ettiler. Belki burada kontra ataklar ile çıkmaya çalışacaklardır. Umarım düşündüğümüz gibi oynar ve maçı kazanırız.

Önceki maçlarda aldığımız puanlar önemli. O puanlara bakarak maça çıkmayacağız. Kendi oyunumuzu rakibi düşünerek oynamaya çalışacağız. Dikkatli oynamalıyız. Futbol adına doğruları yapmaya çalışacağız. Umarım yarın güzel bir sonuç ile ayrılırız. Burada önce 3 puan olmazsa 1 puanı almak istiyoruz.

CANER ERKİN KADRODA YOK!

Sakat oyuncumuz yok. Kadromuz hemen hemen belli. Mustafa, Orkan ve Caner kadroda olmayacaklar. Keyifli bir maç olmasını bekliyorum. Üst seviyede bir yarış yapıyoruz. Kapalı gişe deyimi sinema içindir, sessizlik olur. Yarın burada çok gürültü olacağına inanıyorum. Kaliteli ve yetenekli bir takıma karşı oynayacağız. Avrupa’da iyi gidiyoruz. Üç puan alıp ikinci tura yükselmek istiyoruz. Beşiktaş’ın başarısıyla tüm ülkenin gurur duyması lazım. Taraftarımızın desteğiyle güzel bir sonuç alacağız. Beşiktaş ŞL'de başarısız olur, gruptan çıkamaz diyenler oldu ama biz sadece Beşiktaş'ı değil ülkemizi temsil ediyoruz. Bize gruptan çıkamaz diyenler oldu ama biz sadece Beşiktaş'ı değil Türkiye'yi temsil ediyoruz. Zor olacak, herkes bizi desteklesin.Yarın rakibin bize karşı dinamik oynayacağını düşünüyorum. Böyle olmazsa bizim işimize gelir tabii. Monaco'nun ilk 11'inin Bordeaux maçıyla aynı olacağını düşünüyorum.

Dünya Kupası'na gitmemizden rahatsız olanlar dönerken bizi karşılamaya geldiler. İnşallah öyle olur. Her maça kazanmak için çıktık, 3 maç kazandık diye başarılı olduk, diğer maçları ciddiye almadık diye bir şey yok. Yarın inşallah kazanırız, ondan sonra da Göztepe maçına aynı ciddiyetle hazırlanırız." dedi

Şenol Güneş yıldız oyuncuyu Monaco maçı kadrosuna almadı! ile ilgili etiketler Şenol Güneş basın toplantısı Caner Erkin YÖK kadro
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.