"Şenol Güneş teknik direktörlüğü bırakıyor"

Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuştu. Sinan Engin, "Aykut Kocaman, sezon sonunda istifa edecek. Şenol Güneş ise teknik direktörlüğü bırakacak. Yaşananlardan sonra Şenol Hoca çok yıprandı! Aldığım son bilgiler bu" ifadelerini kullandı.

Galatasaray - Beşiktaş maçıyla öngörüde bulunan Engin, olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş maçına da parantez açtı. Sinan Engin, Şenol Güneş ve Aykut Kocaman'la ilgili gündemi sarsacak iddia da bulundu.

Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuştu. Sözlerine Kasımpaşa - Fenerbahçe maçıyla başlayan Sinan Engin, "Bugün Fenerbahçe güzel bir galibiyet aldı. Kasımpaşa'nın oyun stilini anlamıyorum. Cüneyt Çakır, Türkiye'de kötü bir maç yönetiyor. Bu akşam Fenerbahçe'nin lehine iki tane penaltı verilmedi. Valbuena'yı çok beğendim. Valbuena konusunda, Aykut Kocaman'ı çok eleştirdik ama Valbuena oyuna sonradan girince çok etkili" dedi.

Şenol Güneş ve Aykut Kocaman hakkında da konuşan Engin, "Aykut Kocaman, sezon sonunda istifa edecek. Şenol Güneş ise teknik direktörlüğü bırakacak. Yaşananlardan sonra Şenol Hoca çok yıprandı! Aldığım son bilgiler bu" ifadelerini kullandı.

"Şenol Güneş teknik direktörlüğü bırakıyor" ile ilgili etiketler Şenol Güneş Sinan Engin
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.