"Şenol Güneş tapeleri Silivri’de sorsun"

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu ile Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş arasında kupa derbisi sonrası başlayan tartışma, mahkemeye taşınıyor. Ekşioğlu, Güneş hakkında suç ve suçluyu övme iddiasıyla suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

Şenol Güneş’in karşılaşmanın ardından kendisi için söylediği, “Tapelerde neler var onları konuşalım. Hesap vermeyenler, hesap soramaz” sözlerini hatırlatan İlhan Ekşioğlu, “Şenol Güneş eğer o tapelerin yanıtını merak ediyorsa gitsin Silivri Cezaevi’nde tutuklu sanıklarla konuşsun. Kumpas davasının 1 numaralı sanığı Fetullah Gülen... Onlardan yanıtlarını alabilir” ifadelerini kullandı.

Ekşioğlu’nun avukatı Muammer Menekşe de suç ve suçluyu övme iddiasıyla Şenol Güneş hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Menekşe, şike soruşturmasında görev alan herkes hakkında ‘sahte delil, tahrip edilmiş tapeler ve kumpas’ iddialarıyla dava açıldığını ve ilk duruşmanın 20 Şubat’ta görüleceğini hatırlattı.

"Şenol Güneş tapeleri Silivri’de sorsun" ile ilgili etiketler Şenol Güneş şike ilhan ekşioğlu tape
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.