Şenol Güneş: Negredo olmayacak!

Siyah beyazlı ekibin Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon öncesinde basının karşına çıkarak açıklamalarda bulunuyor.Güneş, "Kimler gelir, gider bilmiyorum ama Negredo olmayacak. İyi futbolcu ama bir santrfor alacağız dedikten sonra takımda tutamayız." dedi.

Futbol Arena'nın haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon öncesinde basının karşısına çıkıyor. Güneş, transferden, kamp planlarına kadar basının merak ettiği sorulara cevap verecek.

Şenol Güneş'in şampiyonluk ve transfer açıklaması

"Geçen sene oynadığımız futbolu daha iyi hale getirmemiz gerekiyor." diyen Şenol Güneş, Kore - Almanya maçına atıfta bulunarak "Kore'de altyapıdan çıkardığımız 17 yaşındaki iki futbolcu Almanya karşısında oynadı. Bu çok güzel bir şey." dedi.

"ELDEKİLERİN KIYMETİNİ BİLELİM"
Transferde gelecek oyunculardan önce eldekilerin kıymetini bilelim diyen Güneş, "Gelenlerden ziyade eldekilerin kıymetini bilmemiz lazım. Gidenler arasında para kazandıranlar oldu, hepsi çok emek verdi." ifadelerini kullandı. Şenol Güneş ayrıca "Güven, ruh gibidir. Terk ettiği bedene asla geri dönmez." dedi. Güneş bu konuyla ilgili olarak ayrıca "Yola çıktıklarınızı, yolda bulduklarınıza değiştirirseniz hem yolunuzu, hem de dostunuzu kaybedersiniz." şeklinde konuştu.

"ŞAMPİYONLUK BORCU"

"Taraftarlarımıza şampiyonluk borcumuz var. Geçen sene neleri yanlış yaptığımıza bakacağız. Neyi iyi yapıyorsak hırsla onlara devam edeceğiz."

ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLADI! ALVARO NEGREDO GİDECEK

 Negredo hakkında konuşan Şenol Güneş, "Kimler gelir, gider bilmiyorum ama Negredo olmayacak. İyi futbolcu ama bir santrfor alacağız dedikten sonra takımda tutamayız." dedi.

"OĞUZHAN KALACAK"

"Oğuzhan kalacak. Ondan çok şey bekliyorum. Panik yapmadan hareket etmeliyiz. Geldiğim günden daha iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum."

Şenol Güneş: Negredo olmayacak! ile ilgili etiketler negredo
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.