Şenol Güneş'in 50 maç heyecanı

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Macaristan maçıyla birlikte A Milliler'in başındaki 50. maçına çıktı. Tecrübeli çalıştırıcı, geride kalan 49 resmi maçın 28'ini kazandı, 9'unu yitirdi, 12'sinde ise eşitliği bozamadı.

Şenol Güneş, Macaristan maçıyla A Milli Takım'ın başındaki 50. resmi maçına çıktı. Ay-Yıldızlılar, Güneş yönetiminde oynadığı 49 resmi maçın 28'ini kazandı, 9'unu yitirdi, 12'sinde ise eşitliği bozamadı. Bu maçlarda 85 gol atan Türkiye, kalesinde 39 gol gördü.

BURAK YILMAZ KADRODA YOK

A Milli Takım'ın tecrübeli golcüsü Burak Yılmaz, Macaristan maçında kadroya alınmadı. Şenol Güneş, müsabaka öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Buraya gelmeden bir gün önce Burak hastalandı ve hastaneye gitti. İki gündür halsiz durumda. Oynama şansı olmadığı için bugün kadroda yok" ifadelerini kullandı.

 

Şenol Güneş'in 50 maç heyecanı ile ilgili etiketler Şenol Güneş Macaristan A Milli Takım uefa uluslar ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.