Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisine o yıldız oyuncuyu hazırlıyor

Beşiktaş, Fenerbahçe ile 2 Nisan'da karşı karşıya gelecek. Maç öncesi iki takımında eksiklikleri dikkat çekerken Şenol Güneş'in derbi için bir yıldız oyuncuyu hazırladığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe ile Beşiktaş, milli aradan sonra kozlarını paylaşacak. Zirve yarışını yakından ilgilendiren dev maç 2 Nisan Cumartesi günü saat 20.30'da başlayacak.
Her iki takımda da maç öncesi eksikler dikkat çekiyor.

Fenerbahçe, Alanyaspor maçında Oosterwolde, Valencia ve King'i sakatlığa kurban vermişti. Michy Batshuayi'nin de sakatlığı nedeniyle derbiye kaçıracak olması endişe yarattı.
Jorge Jesus, oyuncularının maça yetişip yetişmeyeceğiyle ilgili bilgi bekliyor.

Beşiktaş'ta da durum farklı değil. Derbi öncesi Tayyip Talha ve Rosier sakatlanmıştı. Rosier'in boynunda kist, Talha'da ise adale gerilmesi ve kanama tespit edildi. İki ismin derbideki akıbeti belirsiz.

GÜNEŞ'İN PLANLARINDA GHEZZAL VAR

Şenol Güneş alternatifli maç planlarını oluşturdu ve sakatlıklara göre kadrosunu şekillendirecek. Ancak tecrübeli hocanın tüm planlarında yer alan tek bir ortak noktası var: Rachid Ghezzal.

Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisine o yıldız oyuncuyu hazırlıyor

Sabah gazetesindeki habere göre, Güneş'in talimatıyla Beşiktaş antrenörleri Ghezzal'a yükleme yapmaya başladı. Derbi gününe kadar aralıksız olarak çalışmalarını sürdürecek olan Cezayirli yıldız, 90 dakika oynayabilecek kapasiteye getirilecek.

Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisine o yıldız oyuncuyu hazırlıyor - Resim : 2

Antalyaspor maçında sahalara dönmesi beklenen Ghezzal, ısınmalarda sakatlanmış ve Beşiktaşlıları korkutmuştu. İstanbulspor maçıyla sahalara dönen ve asistini yapan tecrübeli oyuncu derbiye hazır olmak için çaba gösteriyor.

Takım antrenmanları dışında bireysel olarak vücut güçlendirme çalışmaları da yapan Ghezzal'ın amacı derbide 90 dakika sahada kalıp Beşiktaş'ı şampiyonluk yarışının içinde tutabilmek.

Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisine o yıldız oyuncuyu hazırlıyor ile ilgili etiketler Şenol Güneş Rachid Ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.