Şenol Güneş, Taylan Antalyalı meselesini anlattı

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Caner Erkin'i 3 yıl aradan sonra milli takıma çağırmasını ve Galatasaray'ın parlayan yıldızı Taylan Antalyalı'yı neden davet etmediğini açıkladı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Caner Erkin'in 3 yıl aradan sonra neden geri çağırdığını anlattı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi Youtube hesabında açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, "Bu değişikliklerin amacı sonunda istikrarlı bir kadro oluşturmak. Caner'in de bize çok katkı yapacağını düşünüyorum. Hem oyuncu yeteneğiyle hem oyun içerisinde ağabey olarak genç arkadaşlara örnek olacağını biliyorum. Hoş geldin diyorum" ifadelerini kullandı. 

Güneş, şöyle konuştu: "Yeni dönemler olacaktır. Burada da oyuncularımız değişerek kadroya geliyorlar. Mümkün olduğunca iskeleti oluşturmaya çalışacağız. Bu kadroya girmek isteyen, heyecan dolu, yetenekli oyuncular da var ülkemizde. Onları da takip ediyoruz. Kadroda olmayan arkadaşlarımıza da şunu söylemek istiyorum. Çalışmalarına devam etsinler, takımlarında başarılı olsunlar. Fair-play içinde oynasınlar. Hepsini izlediğimizi bilsinler. Yeri ve zamanı gelince bütün oyuncular buraya katılacaktır.

HER TARAFI TARAYACAĞIZ 

Daha önce hizmeti olan veya hiç katılmamış arkadaşlar olabilir. Her tarafı tarayacağımızı söylemekte yarar var. Bunlardan birisi Caner Erkin. Geçmişte büyük hizmetler vermiş olan Caner kardeşimiz uzun zaman sonra bizimle. Mesela Cenk, sakatlık sonrasında geldi. Ömer bir ara yoktu geldi, Deniz geldi. Berkan daha önce bizimleydi, şimdi geldi. Bunlar olabilir. Önemli olan takımı yukarı çıkarmak. Sorumluluk içinde başarılar elde etmek. Biz bunu için varız. Bütün oyunculara kapımız açık. Caner'e hoş geldin diyorum. Kendisi daha önce 2011 yılında Hırvatistan ile olan maçımızda kadrodaydı ancak oynamamıştı. Burak ile beraber 2 oyuncu daha kadromuzda. Onun dışında bütün oyuncular değişti. Aslında ne kadar değişiklik olduğunu görebiliyoruz. 

İKİ MAÇIMIZI DA KAZANMAK İSTİYORUZ

UEFA Uluslar Ligi'ndeki Rusya ve Macaristan maçlarını kazanmak istediklerini dile getiren teknik adam, "Milli takımımızın da hedefi Avrupa Şampiyonası'nda gruptan çıkmak ve en iyi şekilde ülkemizi temsil etmek. Aynı zamanda Dünya Kupası'na katılmak. Bu hedefimizden asla vazgeçmedik. Buna bağlı olarak olağanüstü dönemde Uluslar Ligi'ne başlamıştık. Eylül ayını kötü geçirdik. Macaristan'a kaybederek başladık. Bununla rakibimiz en avantajlı takımlardan birisi oldu. Biz onları yenebilseydik iyi bir durumda olurduk. Hala birinci de olabiliriz, sonuncu da olabiliriz. Asla sonunculuğu düşünmüyoruz. İki maçımızı da kazanmak istiyoruz" dedi.

Şenol Güneş, Taylan Antalyalı meselesini anlattı

TAYLAN, DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ OYUNCULAR ARASINDA

Şenol Güneş, kadroda yer almayan Arda Turan ve Taylan Antalyalı ile ilgili bir soru üzerine de şunları söyledi: "Arda Turan çok beğendiğim, Türkiye'nin en iyi oyuncularının başında gelir. Çok başarılar elde etti. Maalesef onun da bizim de istemediğimiz şekilde düşüşe geçti. Bu düşüşün sebeplerini hep birlikte düşünüp, kendisi de değerlendirmiştir. Yeniden küllerinden doğmak istiyor. Bu gayretini de görüyoruz. Bu gayretin hem oyuncu hem de karakter olarak üst seviyede olacağını düşünüyorum.

Taylan, geçen sene Erzurum'dayken de takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Ön libero olduğunu biliyorduk, orada biraz daha önde oynuyordu. Galatasaray'da arzu ettiğimiz yerde oynuyor. İyi de oynadı sezon başında, son maçlarda biraz dalgalanma geçirse de bizim düşündüğümüz oyuncular arasında. Şu anda elimizde olan bazı arkadaşlarımız var, onları değerlendiriyoruz. Kasım ayında maçlar biteceği için önümüzde bir zaman var. Çalışmasına devam etsin. Hem yurt içinde hem yurt dışında oyuncularımız var. İsim vermek istemiyorum. Bu isimler sorulduğu için söyledim. Mevkilere göre uygun şekilde eldeki oyuncularımızı geçen oyuncular varsa yine alabiliriz."

Şenol Güneş, Taylan Antalyalı meselesini anlattı ile ilgili etiketler Şenol Güneş Caner Erkin A Milli Takım Taylan Antalyalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.