‘Seninle görülecek hesabımız var zıp zıp Özgür’

Akşam Genel Kurul’da görüşülerek 29’uncu maddesi kabul edilen Sosyal Medya Düzenlemesini eleştiren CHP’li Özel’e yüklenen Gazeteci Nedim Şener, “Daha seninle görülecek hesabımız var zıp zıp Özgür; Attığın iftiranın benim nazarımda zaman aşımı yok.” ifadeleriyle tepki gösterdi.

İnternet ortamında toplumda infiale neden olan ve dezenformasyon oluşturan bilgi kirliliğinin önüne geçebilmek için TBMM’ye sunulan Sosyal Medya Düzenlemesinin 29’uncu maddesi Genel Kurul’da kabul edildi. 

Kabul edilen düzenleme CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i rahatsız etti. Duruma tepki göstermek için sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özel, “Hepimiz biliyoruz ki bu madde, muhalifleri hedef almakta basına sansür getirmektedir.” ifadeleriyle mesnetsiz iddialarda bulundu.

'GÖRÜLECEK HESABIMIZ VAR ZIP ZIP ÖZGÜR'

Özel’in paylaşımını alıntılayan Gazeteci Nedim Şener ise çok sert tepki gösterdi. 

CHP’li Özel’in daha önce de TBMM’de ailesini de hedef alarak üst üste yalanlar söylediğine değinen Şener, şu ifadeleri kullandı:

“Bunu söyleyen; TBMM’de üç gün yalanlar söyleyerek, iftira atan CHP’nın zıp zıp Özgür Özel’i Daha seninle görülecek hesabımız var zıp zıp Özgür; Attığın iftiranın benim nazarımda zaman aşımı yok”

‘Seninle görülecek hesabımız var zıp zıp Özgür’ ile ilgili etiketler Özgür Özel Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.