Seni Çok Bekledim 9. bölüm izle

Seni Çok Bekledim 9. bölüm full izlenmek için yayında. Cuma akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinin son bölümü tek parça halinde kesintisiz olarak puhutv platformundan izlenebiliyor. Peki, Seni Çok Bekledim 9. son bölümünde neler yaşandı?

Seni Çok Bekledim 9. bölüm ile 26 Mart Cuma akşamında Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Seni Çok Bekledim dizisinin son bölümünde; Ayliz annesi için oldukça tedirgindir. Ancak asıl kafasındaki tek soru ise onu bu hale getirendir. Kadir’in Sibel ile görüşen en son kişi olduğu bilgisini alan polis ifadesine başvurur. Kadir, Sibel ile görüştüğünü niçin gizlediğini açıklamakta ise oldukça zorlanır.

Seni Çok Bekledim dizisinin 10. yeni bölümü gelecek hafta 2 Nisan Cuma akşamında Star TV ekranlarında olacak.

Seni Çok Bekledim 9. bölüm izle

SENİ ÇOK BEKLEDİM 9. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Songül, Selo’nun hayatındaki önemli sırra dair bir ipucu yakalar. İsmet ile birlikte gerçekleri araştırmaya başlarlar. Nezahat, Kadir’e giderek Cemal hakkında onu uyarır. Cemal, Ayliz’e yakın durarak hem üzerindeki şüphelerden kurtulmayı hem de Sibel’in gizlediği gerçekle ilgili kanıtlar bulmayı amaçlar.

Meryem, gerçekleri itiraf ettirmek için, Erol’u kurduğu oyuna çekmeye çalışır. Bu konuda Selo’nun desteğine ihtiyacı vardır. Ancak oynadığı oyunun bedeli büyük olacaktır.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Seni Çok Bekledim 9. bölüm izle ile ilgili etiketler Seni Çok Bekledim Seni Çok Bekledim 9. bölüm seni çok bekledim son bölüm