Tahliyelerin ardından Şener'in bu sözleri gündeme damga vurdu

FETÖ/PDY'nin medya yapılanmasına ilişkin Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan dün tahliye edildi. Tepki çeken tahliyelerin ardından SuperHaber'de Mete Yarar ile birlikte 'Memleket Aşkına programını yapan gazeteci Nedim Şener'in FETÖ'cüler ile ilgili videosu yeniden gündeme geldi. Video sosyal medyaya damga vurdu, binlerce yorum yağdı.

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün medya yapılanmasına ilişkin Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan’ın da arasında bulunduğu 6 kişi Yargıtay’ın bozma kararının ardından yeniden yargılandılar.

Mahkeme, tutuksuz sanık Mehmet Altan'ın beraatine, tutuklu sanıklar Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan'ın ise yattıkları süreyi göz önünde bulundurarak adli kontrolle tahliyesine karar verdi.

Mahkeme kararı üzerine, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak dün tahliye edildi. Tepki çeken tahliyelerin ardından gazeteci Nedim Şener'in FETÖ'cüler ile ilgili videosu yeniden gündeme geldi. Video sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Şener'in sözleri şöyle;

250 insan bir gecede canını tankların önüne koymuş ya onlara hiç mi borcumuz yok bizim yaşayanlar o öyle bu böyle. Yaşayanların hakkı, FETÖ'ye karışmış insanların hakkını koruyacak. İnsanlar 250 insanın hakkını korumuyor hala... 5 yıl içinde bu kafayla 15 Temmuz bir dernek adıyla kalır, 250 kişi bir rakam olarak kalır.

 

Tahliyelerin ardından Şener'in bu sözleri gündeme damga vurdu ile ilgili etiketler FETÖ Nazlı Ilıcak Ahmet Altan Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.