Şener: Silersin tabii Sezai, Fransa’da ‘hukuk’ var adımını atamazsın

Fransa’da çıkan olaylar üzerinden provokasyon yapan ve ‘Paris yanıyor yanarsa yansın’ paylaşımını silen HDP’li Sezai Temelli’ye yüklenen gazeteci Nedim Şener, “Silersin tabii Sezai Temelli Fransa’da ‘hukuk’ var, adımını atamazsın sonra Paris’e.” ifadelerini kullandı.

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ırkçı saldırı üzerinden ‘Paris yanıyor yanarsa yansın’ sözleriyle Kürtçe yaptığı paylaşımı kısa sürede silen HDP’li Sezai Temelli’yi eleştiren gazeteci Nedim Şener, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Şener: Silersin tabii Sezai, Fransa’da ‘hukuk’ var adımını atamazsın

Temelli’nin Fransa’yı hedef alan paylaşımını silmesini eleştirerek, “‘Paris yanıyor yanarsa yansın’ yazıp silmiş” ifadelerini kullanan Şener, Temelli’yi de etiketleyerek, “Silersin tabii Fransa’da ‘hukuk’ var, admını atamazsın sonra Paris’e.” dedi.

Şener paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Ama Türkiye’de her yalanı söyleyip, şiddet ve terörist PKK propagandası yapabiliyor, üstüne vekil olup terörist dediğin devletten maaş alabiliyorsun.” 

Şener: Silersin tabii Sezai, Fransa’da ‘hukuk’ var adımını atamazsın ile ilgili etiketler Sezai Temelli Nedim Şener Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.