Şener: Birileri Uslu’nun beynini lapa ile değiştirmiş

FETÖ firarisi Emre Uslu’nun Taksim bombacısını aklama çabasına tepki gösteren gazeteci Şener, “Birileri FETÖ’nün firari lağım faresi Emrullah Uslu’nun beynini lapa ile değiştirmiş anlaşılan.” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Nedim Şener, FETÖ/PYD firarisi Emre Uslu’nun Taksim bombacısı teröriste ilişkin yaptığı paylaşıma sert tepki gösterdi.

Terör örgütü PKK/YPG/PYD’nin düzenlediği saldırının failini, ‘Bence o kadının taşıdığı çantada uyuşturucu olması gerekiyordu ama birileri bir gün önce o çantadaki uyuşturucuyu bomba ile değiştirdi.’ sözleriyle aklama çabasına düşen FETÖ firarisi Uslu’nun yaptığı paylaşıma Nedim Şener’den sert yanıt geldi.

Şener: Birileri Uslu’nun beynini lapa ile değiştirmiş

"BİRİ USLU'NUN BEYNİNİ LAPA İLE DEĞİŞTİRMİŞ"

Terör örgütünün manipülatif hesaplarından yapılan paylaşımlarda PKK/YPG/PYD’nin aklanması kervanına katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kemal Erozan ile Uslu’ya tepki gösteren Şener paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Şener: Birileri Uslu’nun beynini lapa ile değiştirmiş - Resim : 2

“İP’li A. K. Erozan’dan İstiklal Caddesi bombacısı PKK/PYD/YPG’li için akla ziyan yorum; ‘O kadın elindeki paketin içinde ne olduğunu da bilmiyor olabilir. Telefon üzerinden dolandırıcıları biliyorsunuz, belki ‘al torbayı götür ağacın altına bırak’ dediler.’

Şener: Birileri Uslu’nun beynini lapa ile değiştirmiş - Resim : 3

İP’li Kamil Erozan’ın bombacı PKK/YPG’li için, “telefon dolandırıcılığı kurbanı” gibi yorumlamasından sonra FETÖ’cü Emrullah Uslu, soldan hızla ilerliyor. O değil de; birileri FETÖ’nün firari lağım faresi Emrullah Uslu’nun beynini lapa ile değiştirmiş anlaşılan.”

ÖRGÜT SEMPATİZANLARINDAN MANİPÜLASYON 

FETÖ/PDY ile PKK/YPG/PYD terör örgütü sempatizanı hesapların sosyal medyada Taksim'deki saldırganın masum olduğu algısı yapmasına İYİ Partili Erozan da FETÖ'cü isimlerin yanı sıra destek vermiş ve yaptığı açıklamada çantada bomba olduğunu bilmediğini ileri sürmüştü.

Şener: Birileri Uslu’nun beynini lapa ile değiştirmiş ile ilgili etiketler Nedim Şener Emre Uslu FETÖ PKK Taksim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.