Senem Kuyucuoğlu ile kız arkadaşı Yasemin Ada Börü dudak dudağa poz verdi

2009 Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu tenisçi sevgilisi Yasemin Ada Börü ile dudak dudağa romantik pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Senem Kuyucuoğlu ve kız arkadaşının rahat tavırları dikkat çekti.

Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla olay yaratan ünlü model Senem Kuyucuoğlu, tenisçi sevgilisi Yasemin Ada Börü ile dudak dudağa poz verdi. 2009 yılında düzenlenen yarışmada Türkiye 2. güzeli seçilen Kuyucuoğlu, sevgilisi Medis Mir ile ayrıldıktan sonra Yasemin Ada Börü’yle aşk yaşamaya başlamıştı.

ROMANTİK ANLARINI YAYINLADI

Uzunca bir süredir Börü ile birlikte olan Kuyucuoğlu, aşk dolu anları Instagram hesabının story kısmından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Uzunca zamandır görüşmedikleri belirlenen ikili, buluşma anında aşka gelerek dudak dudağa poz vererek hem özlem giderdi hem de kendilerini merak edenlere nispet yaptı.

 Senem Kuyucuoğlu ile kız arkadaşı Yasemin Ada Börü dudak dudağa

 

Senem Kuyucuoğlu ile kız arkadaşı Yasemin Ada Börü dudak dudağa poz verdi ile ilgili etiketler Sosyal Medya Yasemin Ada Börü Senem Kuyucuoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.