Senarist Alper Alpözgen ölü bulundu

Senarist ve yapımcı Alper Alpözgen (42) arkadaşının İstanbul Şişli'deki evinde ölü bulundu. Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu dijital platformda yayınlanacak bir dizinin senaryosunu da yazan Alpözgen'in, dün gece uyumadan önce arkadaşına, 'Kendimi iyi hissetmiyorum' dediği ileri sürüldü. Alpözgen, yıllar önce başörtüsü eylemlerine destek vermesi ile tanınıyordu...

Olay, Şişli Merkez Mahallesi İskenderoğlu Sokak'ta 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, senarist ve yapımcı Alper Alpözgen, dün gece saatlerinde arkadaşını evinde ziyarete geldi. Arkadaşıyla sohbet eden Alpözgen, bir süre sonra, 'Kendimi iyi hissetmiyorum' diyerek, uyumak için misafir odasına geçip yattı.

Öğle saatlerinde arkadaşı, uyandırmak amacıyla odasına girdiğinde, Alper Alpözgen'in yatağında hareketsiz şekilde yattığını gördü. Büyük panik yaşayan ev sahibi, bir arkadaşını telefonla arayarak durumu bildirdi.

Arkadaşının eve gelmesinin ardından, Alpözgen'i tekrar kontrol eden ev sahibi, daha sonra sağlık ve polis ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Alper Alpözgen'in vefat ettiğin belirledi.

Polisin, olay yerinde savcı eşliğinde yaptığı incelemede, ceset üzerinde herhangi bir darp izi belirlenmedi. Yapılan incelemelerin ardından Alper Alpözgen'in cenazesi, kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Geçtiğimiz yıl yayınlanan 'Vahşi Şeyler' adlı bir de kitabı bulunan Alper Alpözgen'in, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platformda yayınlanması planlanan komedi dizisi için senaryo yazıyordu.

42 yaşındaki Alpözgen, 2004 yılında arkadaşları ile türban eyleminde bulunmuştu. Alpözgen, bu eylem için “Ben ve arkadaşlarım daima ezilenin yanında olduk. Herhangi bir siyasi partiye örgüte üye değiliz. Başörtülü kızların okula girememesi bizi üzüyordu, bunu da zulüm olarak görüyorduk. Ve üniversitede böyle bir görüntü oluşturarak insanları kısa süreliğine de olsa şaşırtmak düşündürmek istedik çünkü İslamcı erkekler rahatça girip çıkabiliyordu okula ama kızlar başörtüleri yüzünden hali hazırda fişlenmiş oluyordu” demişti.

Senarist Alper Alpözgen ölü bulundu ile ilgili etiketler vefat Acun Ilıcalı Alper Alpözgen senarist yapımcı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.