"Sen yaşa da tüm haberler yalan çıksın!"

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın 2 Ekim günü Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluk binasına girdi ve bir daha çıkmadı. Kaşıkçı'nın öldürüldüğü iddialarının ardından Türk Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı.

İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na giriş yaptıktan sonra sırra kadem basan ve öldürüldüğü iddia edilen muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili ipuçları MİT İstanbul Bölge Başkanlığı ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün görev yapan personelden oluşan özel ekip tarafından değerlendiriliyor.

Kaşıkçı'nın konsolosluğa girerken nişanlısına "Bana bir şey olursa hemen Yasin Aktay ve Türk Arap Medya Derneği’ne haber ver" dediği öğrenildi.

 Önceki gün Kaşıkçı'nın öldürüldüğü yönünde bilgilere ulaştığını belirten  Türk Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

"ÖLÜM HABERİNLE YIKILDIK, YAŞIYOR HABERİN İLE DİRİLELİM... "

Kışlakçı mesajında şu ifadeleri kullandı: "Sen yaşa da tüm haberler yalan çıksın!... Tiyatroyu biz anlarız... Yıkılsın, yerle yeksan olsun dünya... Ölüm haberinle yıkıldık, yaşıyor haberin ile dirilelim... "

"Sen yaşa da tüm haberler yalan çıksın!" ile ilgili etiketler Cemal Kaşıkçı turan kışlakçı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.