Sen misin Bentley'e çarpan! Şoföre büyük fatura...

Hafta içinde bir beton mikseri Erdal Aksoy’un Bentley marka otomobilinin de bulunduğu 7 aracı ezdi.

Diğer araçlar sorun değil ama Bentley’in 312 bini sigorta tarafından karşılanıyor. 884 bin TL'lik Bentley'in sigortanın karşılamadığı 572 bin TL ise şoföre kalacak.
Hafta içinde Maslak’ta bir beton mikseri 7 aracı ezdi. Neyse ki can kaybı olmadı ama bu olay sigorta açısından ciddi bir sıkıntıyı da ortaya çıkardı. 7 araçtan 6’sında eğer beton mikserinin trafik ve kasko sigortası varsa sorun yaşanmayacak. Sigorta şirketleri araçların hasarını karşılayacak. Ancak bir araç var ki aynı zamanda basının da ilgisini çekti. İşadamı Erdal Aksoy’un Bentley’i kazada ağır hasar aldı.
ŞOFÖRE 572 BİN LİRA FATURA
Habertürk'te Rahim Ak'ın haberine göre, sigortacılar Bentley’in büyük ihtimalle pert olduğunu yani sigortanın aracı tamir ettirmeyeceğini yeni araç satın alması için Aksoy’a para ödemek zorunda kalacağını söylüyor. İşte sorun da burada ortaya çıkıyor. Çünkü aracın yaklaşık değeri 884 bin lira civarında. Sigorta şirketleri ise trafik sigortası ve kasko dahil en fazla 312 bin lira ödeme yapacak. Geriye kalan 572 bin lira ise mikserin sahibi şirketten istenecek. Şirket ise eğer iyi niyetli değilse büyük ihtimalle dönüp parayı şoförden tahsil etmek isteyecek.

Sen misin Bentley'e çarpan! Şoföre büyük fatura... ile ilgili etiketler Bentley
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.