Sen Çal Kapımı Selin gözleri lens mi? Bige Önal gözleri lens mi?

Sen Çal Kapımı Selin gözleri lens mi? Bige Önal gözleri lens mi sorularının yanıtı haberimizde.

Sen Çal Kapımı Selin gözleri lens mi? Sen Çal Kapımı Selin rolünde oynayan Bige Önal'ın gözleri lens mi sorularının yanıtı haberimizde.


SEN ÇAL KAPIMI SELİN GÖZLERİ LENS Mİ?

SELİN ATAKAN KİMDİR?

Serkan’ın çocukluk arkadaşı. Başarılı, düzenli, akıllı bir kadın. Serkan’ın babasıyla Selin’in babası holdingte yarı yarıya ortak. Eğitimli, zengin, iyi bir ailenin tek çocuğu. Serkan’ı en iyi tanıyan kişi. O da Serkan’ın izin verdiği kadar.

BİGE ÖNAL KİMDİR?

Bige Önal, 1990 yılında istanbulda doğdu. Bilgi üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden mezun oldu. Genç yaşlarda oyunculuk hayatına başlayan Bige Önal’ın görev aldığı başlıca yapımlar Hakan Muhafız, Bozkır, Tehlikeli Karım, Martıların Efendisi (Sinema Filmi), Bodrum Masalı, Maral ve Benim Adım Gültepe'dir.

BİGE ÖNAL GÖZLERİ LENS Mİ?

Sen Çal Kapımı dizisinde Selin karakterini oynayan Bige Önal'ın gözlerinin lens olup olmadığına dair kendisinden bir açıklama henüz gelmedi. Ancak meraklı vatandaşların soruları sonrası Bige Önal'dan açıklama gelmesi bekleniyor.

Sen Çal Kapımı Selin gözleri lens mi? Bige Önal gözleri lens mi? ile ilgili etiketler Fox TV sen çal kapımı selin gözler lensi m
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.