Sen Çal Kapımı Dizisinden Giden İki İsmin Yeni Dizileri Çok Şaşırttı! Yeni İmajları Çok Konuşulacak

Sen Çal Kapımı Dizisinden Giden İki İsmin Yeni Dizileri Çok Şaşırttı! Yeni İmajları Çok Konuşulacak

Fox tvnin sevilen dizileri arasında yer alan Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan iki ünlü ismin yeni dizileri netlik kazandı. Sosyal medya platformlarında gündemden düşmeyen dizi arasında yer alan Sen Çal Kapımı isimli diziden ayrılan bir oyuncu, BluTV’nin Saygı dizisine transfer edildi. 

Sen Çal Kapımı Dizisinden Giden İki İsmin Yeni Dizileri Çok Şaşırttı! Yeni İmajları Çok Konuşulacak

Fox TV’de izleyici ile buluşan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, sezona mola verdi. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde yer aldıkları dizi, kısa bir süre sonra yeniden ekranda olacak.

Dizide Heyecan Yaratan Gelişmeler

Dizinin yeni sezon fragmanı geçtiğimiz günlerde izleyiciye sunuldu. Tam beş senelik bir zaman diliminden sonra gözde çift Eda ve Serkan’ın bir de sevimli bir kızları olduğu ortaya çıktı. Yaşanan bu gelişmelerden sonra diziye olan ilgi ve heyecan da yükseliş yaşadı. Yeni sezonda ise diziden kimlerin ayrıldığı ise merak konusu uyandırdı. 

Sen Çal Kapımı Dizisinden Giden İki İsmin Yeni Dizileri Çok Şaşırttı! Yeni İmajları Çok Konuşulacak - Resim : 2

Yeni katılan isimler geldi mi o da bir başka soruyu oluşturdu. Melisa Döngel’in diziden ayrıldığı bir süre önce belirlenmişti. Melisa Döngel'in ise Fox TV’nin bir başka romantik komedi dizisinde oynayacağı konuşuluyor. Güney Kore yapımı Cunning Single Lady isimli dizinin yerli versiyonunda ise ünlü oyuncular Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük başrolde yer alacak.

Sen Çal Kapımı Dizisinden Giden İki İsmin Yeni Dizileri Çok Şaşırttı! Yeni İmajları Çok Konuşulacak - Resim : 3

Diziden Bir İsim Daha Ayrıldı

Sen Çal Kapımı dizisini bırakan diğer bir başka isim ise dizinin yönetmeni Ender Mıhlar oldu. Farklı bir dizi ile anlaştığı öne sürülen Mıhlar, BluTV’de ekranda olan ve başrolünde Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum’un oynadığı Saygı dizisinin yönetmen koltuğunda yer alacak.

Sen Çal Kapımı Dizisinden Giden İki İsmin Yeni Dizileri Çok Şaşırttı! Yeni İmajları Çok Konuşulacak - Resim : 4

Ender Mıhlar, Sen Çal Kapımı isimli dizide Yusuf Pirhasan ve Altan Dönmez ile birlikte ilk dönemde yönetmenlik yapmıştı.

Sen Çal Kapımı Dizisinden Giden İki İsmin Yeni Dizileri Çok Şaşırttı! Yeni İmajları Çok Konuşulacak ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.