Semizotu salatası nasıl yapılır? Yoğurtlu Semizotu dışında nasıl hazırlanır? İşte tarifi..

Yaz mevsiminin gelişiyle birlikte sofralardaki yerini alan semizotu salatası nasıl yapılır? Semiz otunun genel olarak yoğurtlu salatası yapılsa da domates ve salatalık ile de hazırlamak mümkün. Peki semizotu salatası nasıl yapılır? İşte semizotu salatası tarifi

Omega-3 içeren tek sebze semizotudur. Yemeği de yapılan semizotunun bir de salatası var ki ağızlara layıktır. Yoğurtlu olarak hazırlansa da semizotu salatası tarifi bir de bu şekilde yapılabilir.

Semizotu sofralardaki yerini almaya başladı. Vücut sağlığı açısından oldukça önemli bir sebze olan semizotunun genel olarak yoğurtlu olarak hazırlanıyor. Peki semizotu salatası nasıl yapılır?

İŞTE SEMİZOTU SALATASI TARİFİ

200 gram semizotu
5 adet cherry domates
1 adet salatalık
Yarım çay bardağı konserve mısır
Yarım çay bardağı çekilmiş ceviz
Limon
Zeytinyağı
Tuz

NASIL YAPILIR?

Semizotunu ayıklayıp yıkayın. Ardından irice doğrayın. Domatesleri ikiye bölün ve salatalığı da küp şeklinde doğrayın. Daha sonra bütün malzemeleri derin bir kasede bir araya getirin. Limon suyu, tuz ve zeytinyağını karıştırıp salatanın üzerine gezdirin ve tüm malzemeyi harmanlayın. Fazla bekletmeden servis edin.

Semizotu salatası nasıl yapılır? Yoğurtlu Semizotu dışında nasıl hazırlanır? İşte tarifi.. ile ilgili etiketler Yemekteyiz semizotu salatası nasıl yapılır semizotu salatası tarifi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.