Şemdinli Belediye Başkanı Saklı koronavirüse yakalandı!

Hakkari'nin Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı sosyal medya hesabınsan koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Saklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dün verdiği yeni tip koronavirüs testinin sonuçlarının bugün belli olduğunu belirtti.

Test sonucunun pozitif çıktığını aktaran Saklı, "Sağlık durumum gayet iyi. Hastalığa ilişkin herhangi bir semptom yok. Hastanemizde tedavi altında, emin ellerdeyim. Allah'ın izni ve takdiriyle en kısa sürede aranızda olup görevimizin başına döneceğiz. Dostlarımızdan dua bekliyorum." ifadesini kullandı.

1 MAHALLE VE 2 EV KARANTİNAYA ALINDI!
Öte yandan Şemdinli Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Kovid-19 vakası nedeniyle Beşevler Mahallesi'ndeki 113'üncü Sokak'taki 24/3 ve 24/4 nolu evler ile Tütünlü köyünün Orta Mahallesi'nin İlçe Hıfzısıhha Kurulunun kararıyla bugünden itibaren ikinci bir emre kadar karantinaya alındığı belirtildi.

Açıklamada, söz konusu evler ve köyde karantina şartlarına uygun olarak her türlü tedbirin alınarak uygulamaya geçildiği aktarıldı.

Şemdinli Belediye Başkanı Saklı koronavirüse yakalandı! ile ilgili etiketler Şemdinli Belediye Başkanı tahir saklı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.